Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:32

26
آبان
لوکوم ترکیه

لوکوم ترکیه

کره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آن گاه شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و به مخلوط کره و خامه بیفزائید. سپس پود نارگیا و کرنبری را بیفزائید و مخلوط کنید.

 آرزو  مقدم :

مواد لازم

کره...........150 گرم

شکلات سفید........... 500گرم

پودر نارگیل............. 250گرم

کرنبری یا چیپس فرآوری شدۀ میوه..............250 گرم

مغز پسته ..................در صورت دلخواه50گرم

 

روش‌تهیه

کره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آن گاه شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و به مخلوط کره و خامه بیفزائید. سپس پود نارگیا و کرنبری را بیفزائید و مخلوط کنید.حالا سینی شیرینی پزی را به اندازۀ 30×20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و مایۀ فراهم کرده را درآن بریزید و رویش را با پالت صاف کنید.اکنون لوکوم را یک شب در یخچال نگه دارید و روز بعد آن را از سینی جدا کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.لوکوم را در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.

 

خواص نارگیل

نارگیل از پر طرفدارترین میوه هاست که با طعم عالی و خاصی که دارد در دسته ی معروف ترین میوه ها قرار گرفته است. درخت نارگیل حدود سه هزار سال پیش در جنوب آسیا کشت می شده است و در حال حاضر در تمام مناطق استوایی وجود دارد. خواص نارگیل آن قدر بسیار و جامع است که برخی از مردم اقیانوس آرام آن را به عنوان غذای اصلی استفاده می کنند و از تمام قسمت های آن بهره می برند.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، لوکوم، لوکوم ترکیه، شیرینی ترکیه ای، طرز تهیه لوکوم ترکیه تعداد بازديد: 303 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز