Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 23:20

1
آبان
روش تهیه بیسکوییت ساقه طلایی

روش تهیه بیسکوییت ساقه طلایی

در این مطلب دستورالعمل تهیه بیسکوییت ساقه طلایی آموزش داده شده است.

 بیسکوییت ساقه طلایی یکی از انواع بیسکوییت‌های خوشمزه ایرانی است که با طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم

 کره............... ۱۳۰ گرم

تخم مرغ............... ۱ عدد

شکر.............. ۲/۳ پیمانه

نوک قاشق چای خوری............. نمک

آرد............... ۱/۲ پیمانه

آرد ذرت.................. ۲ قاشق غذاخوری

سبوس گندم................ ۲ پیمانه

بکینگ پودر.............. ۱ قاشق چای خوری

وانیل............... ۱ قاشق چای خوری

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه بیسکوییت میوه‌ای با طعمی بی نظیر

بیسکوییت های دارچینی

 

طرز تهیه:

میتونید از ۲ و ۱/۲ پیمانه سبوس استفاده کنید و آرد ۲ قاشق + به مقدار لازم استفاده کنید، اما باید سبوس هاتون درشت نباشن، چون باعث میشه بیسکوییت خوب به هم نچسبه و تیره بشه رنگش.

کره و شکر و تخم مرغ را خوب بزنید تا رنگش سفید شود.

سبوس گندم، آرد، آرد ذرت و بکینگ پودر رو بعد از الک کردن اضافه کنید. اگر بعد از اضافه کردن سبوس خمیر بدست چسبید، کم کم آرد اضافه کنید تا زمانیکه خمیر بدست نچسبد. اگر سبوس هاتون درشت بودن میتونید کمی ریزشون بکنید با دستگاه. بعد خمیر رو یک ربع در یخچال استراحت بدید. سپس با وردنه روی میز کار خمیر را باز کنید و قالب بزنید. خمیر را کلفت قالب نزنید، چون موقع پخت کمی پف میکند.

بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید و بیسکویت‌ها را در آن بچینید. بعد روی آن‌ها را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و داخل فر برای حدود یک ربع تا بیست دقیقه روی ۱۸۰ درجه بزارید تا بیسکویت‌ها طلایی بشن. خودتون چک کنید هر وقت طلایی شدن برشون دارید.

منبع: کوکپد

برچسب ها: بیسکوییت ساقه طلایی، بیسکوییت ساقه طلایی خانگی، طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی تعداد بازديد: 179 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز