Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 03:52

20
مهر
طرز تهیه دیگچه مشهدی +راز خوشمزه شدن دیگچه

طرز تهیه دیگچه مشهدی +راز خوشمزه شدن دیگچه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دیگچه مشهدی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 «دیگچه مشهدی» از دسر‌های محلی است که در استان خراسان پخت می‌شود و اسم دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.

در گزارش زیر با آموزش دسر محلی دیگچه مشهدی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دیگچه:

برنج نیم دانه....................۱ پیمانه

آب.............۲ پیمانه

شیر پر چرب...............۲ لیتر (۸ و نیم پیمانه)

گلاب...........۱/۲ پیمانه

شکر.............۱ و ۱/۲ پیمانه

کره...............۵۰ گرم

زعفران..................به مقدار دل‌خواه

 
 

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه و دستور پخت دیگچه:

۱. برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید. بگذارید خوب بپزد می‌توانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.

۲. زمانی که آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.

۳. به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس هل را اضافه کنید باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود.

۴. در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.

۵. حالا زمان آن رسیده است که دیگچه مشهدی را دم کنید.

۶. در این مرحله زعفران دم کرده را در گوشه‌ای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.

۷. دسر دیگچه را مانند برنج به مدت نیم ساعت دم کنید و ضروری است که حرارت خیلی کم باشد.

۸. بعد از خنک شدن این دسر را با خلال پسته و زعفران میل کنید.

فوت و فن‌ها:

- برای برگرداندن دسر دیگچه قابلمه پخت باید نچسب باشد. می‌توانید از قالب مخصوص دسر استفاده کنید باید ته قالب را کمی با کره چرب کنید بعد از خنک شدن به راحتی از قابلمه و یا قالب جدا می‌شود.

منبع: ایرنا

برچسب ها: دسر سنتی، دیگچه، دیگچه مشهدی، طرز تهیه دیگچه مشهدی تعداد بازديد: 325 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز