دیگچه یکی از دسرهای ایرانی است که به تناسب درمناسبتهای مذهبی هم به عنوان نذری تهیه میشود. شما میتوانید به دلخواه خودتان از شیر بیشتری برای تهیه این دسر استفاده کنید، زیرا حالت ژلهای و لرزان بیشتری به این دسر میدهد.
۱- با توجه به میل و ذائقه خود از شکر کمتر یا بیشتر و به جای کره میتوانید از روغنهای معمولی استفاده کنید.
۲- استفاده از پودر هل و زعفران در این دسر اختیاری است.
۳- بهتراست از قابلمه نچسب استفاده کنید تا موقع برش و زیر و رو کردن دسر راحت باشید.
۴- بعد از دم کشیدن دیگچه کمی به آن زمان بدهید تا خنکتر و راحتتر از قالب جدا شود.
۵- به جای استفاده از قابلمه معمولی، از قالبهای نسوز برای این دسر استفاده کنید. البته باید کف آن را حتما چرب کنید و بعد در فر قرار دهید.
منبع: خراسان