Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 23:06

10
شهریور
فوت و فن‌های تهیه دیگچه

فوت و فن‌های تهیه دیگچه

در گزارش زیر فوت و فن‌های تهیه دیگچه را به شما آموزش می دهیم. دیگچه یکی از دسر‌های ایرانی است که به تناسب درمناسبت‌های مذهبی هم به عنوان نذری تهیه می‌شود

 دیگچه یکی از دسر‌های ایرانی است که به تناسب درمناسبت‌های مذهبی هم به عنوان نذری تهیه می‌شود. شما می‌توانید به دلخواه خودتان از شیر بیشتری برای تهیه این دسر استفاده کنید، زیرا حالت ژله‌ای و لرزان بیشتری به این دسر می‌دهد.

۱- با توجه به میل و ذائقه خود از شکر کمتر یا بیشتر و به جای کره می‌توانید از روغن‌های معمولی استفاده کنید.

۲- استفاده از پودر هل و زعفران در این دسر اختیاری است.

۳- بهتراست از قابلمه نچسب استفاده کنید تا موقع برش و زیر و رو کردن دسر راحت باشید.

۴- بعد از دم کشیدن دیگچه کمی به آن زمان بدهید تا خنک‌تر و راحت‌تر از قالب جدا شود.

۵- به جای استفاده از قابلمه معمولی، از قالب‌های نسوز برای این دسر استفاده کنید. البته باید کف آن را حتما چرب کنید و بعد در فر قرار دهید.

منبع: خراسان

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه‌ی دیگچه مشهدی؛ ساده و دورنگ

دسر دیگچه

برچسب ها: دسر، دسر سنتی، دیگچه مشهدی، طرز تهیه دیگچه مشهدی، دسر ایرانی تعداد بازديد: 448 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز