Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:04

19
مهر
بیسكویت فلورانتین

بیسكویت فلورانتین

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. سپس تخم مرغ را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا اسانس، آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كنید

 افسانه اسفندیاری:

 

مواد لازم برای 24 عدد

كره‌ی نرم....................115 گرم

شكر ریز................ 115 گرم

تخم مرغ ...............1 عدد

اسانس بادام................. چند قطره

آرد ........................225 گرم

بیكینگ‌پودر..................... یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه بیسکوییت میوه‌ای با طعمی بی نظیر

 

 

مواد لازم رویه

زردآلوی خشك و خردكرده.................175 گرم

انبه‌ی خشك و خردكرده................ 50 گرم

بادام پرك.............. 100 گرم

آرد ................60 گرم

كره................. 50 گرم

شكر دانه ریز ................50 گرم

عسل ...............60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

بیشتربخوانید:

بیسکوییت دو رنگ

 

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. سپس تخم مرغ را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا اسانس، آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتی‌متر قالب بزنید و در سینی فر بچینید. اكنون مواد رویه را با قاشق روی شیرینی‌ها بریزید و در فر به مدت 15 دقیقه بپزید تا طلایی‌رنگ شوند. سپس از فر بیرون آورید و روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید. اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و درداری بچینید.

 

روش تهیه‌ی مواد رویه

همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و مخلوط نرم گردد.

 

خواص  زرد‌آلو

زردآلو ارزش غذایی زیادی دارد و دارای قند طبیعی می باشد که هضم آن بسیار راحت است. زردآلو غنی از ویتامین های A ، B ،C، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین (B3)، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی است. ورزشکاران بعد از ورزش می توانند زردآلو بخورند به شرطی که پس از آن، آب میل نکنند. برگ زردآلو را می توان در زمستان مصرف کرد و در تابستان آن را در آب خیس کرده و همراه با همان آب مصرف نمود.

برچسب ها: میوه خشک، بیسکوییت خانگی، بیسكویت فلورانتین، طرز تهیه بیسكویت فلورانتین تعداد بازديد: 250 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز