Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:01

18
مهر
کوکی خرمایی

کوکی خرمایی

ابتدا کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و خامة قنادی را به آن بیفزائید و هم بزنید. آن‌گاه شیرخشک، نشاستة ذرت، ادویه‌ها و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مایة فراهم کرده بیفزائید. سپس آرد را کم کم درون این مایه بریزید

 آرزو مقدم :

 

مواد لازم برای حدود 40 عدد

کرة  نرم  شده.................. ۲۰۰گرم

پودر شکر.................۷۵ گرم

خامة قنادی................ ۱۷۰ گرم

شیر خشک................ ۵۰ گرم

نشاستة ذرت..................... ۲۵ گرم

مخلوط دارچین، جوز هندی و زنجفیل................  1 قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر............... یک قاشق چایخوری

آرد به‌طور تقریبی.................... ۴۵۰ -۵۰۰ گرم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی

 

مواد لازم میانی

خرمای پوست و هسته گرفته................... ۴۰۰گرم

کره...................۲۰ گرم

دارچین....................یک دوم قاشق چایخوری

 

 روش‌تهیه

ابتدا کره و  پودر شکر را با هم مخلوط کنید و خامة قنادی را به آن بیفزائید و هم بزنید. آن‌گاه شیرخشک، نشاستة ذرت، ادویه‌ها و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مایة فراهم کرده بیفزائید. سپس آرد را کم کم درون این مایه بریزید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید. ( از افزودن آرد مازاد بپرهیزید). حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هر بار قدری از خمیر فراهم کرده را بردارید، اندکی از مواد میانی وسط آن بگذارید و خمیر را جمع کنید و در قالب سلیکونی دلخواهتان قالب بزنید. سپس قالب را 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا بتوانید خمیر پر کرده را به راحتی از قالب جدا کنید. اینک فر را با دمای 160 درجة سانتیگراد گرم کنید و خمیرهای قالب‌زده را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی‌پزی بچینید. آن‌گاه کوکی خرمایی را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، در فر بپزید. همینکه کوکی‌ها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

بیشتربخوانید:

کوکی هل ،شیرینی با عطر و طعم دلپذیر

 

روش تهیة مواد میانی:

خرما را در حدود 20 دقیقه بخیسانید و پوستش را جدا کنید. هستة خرما را در نیز بگیرید و خرما را همراه با کره و دارچین در تابه بریزید و قدری تفت دهید. سپس آن را  کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

 

 

خواص  خرما

در خرما به میزان قابل توجهی پتاسیم موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است که به هم خوردن آن در بدن، بسیار خطرناک است. علاوه بر آن، خرما حاوی میزان قابل توجهی منیزیم است که برای اعصاب و عضلات ضروری است.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: خواص خرما، کوکی، کوکی خرمایی، طرز تهیه کوکی خرمایی، قالب سلیکونی تعداد بازديد: 330 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز