مژگان نجفی :
مواد لازم برای خمیر
آرد گندم.............. ۲۵۰ گرم
بیکینگپودر.................. ۱ قاشق چایخوری
شکردانه ریز............۱۰۰ گرم
اسانس وانیل...............یک چهارم قاشق چایخوری
نمک.............یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخممرغ................. ۳ عدد
کره یا مارگارین نرم شده.............۱۵۰ گرم
بیشتربخوانید:
شیرینی کعک
مواد لازم برای روی شیرینی
سفیده تخممرغ.................۲ عدد
بادام پرک خرد شده............... ۷۵ گرم
مارمالاد تمشک یا توت فرنگی................ ۴ قاشق سوپخوری
روشتهیه
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی شیرینیپزی را با کاغذ بپوشانید. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. حالا شکر، وانیل، نمک، زرده تخممرغ و کره را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود سپس خمیر را در کیسه قرار دهید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس به اندازه گردوهای کوچک از مواد را بردارید و در دست گرد کنید. سفیده تخممرغ را کمی با چنگال بزنید و گلولهها را در سفیده تخم مرغ بزنید و در بادام بغلطانید و یک حفره وسط آن ایجاد کنید و در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵-20 دقیقه بپزید، اینک پس از خنک شدن شیرینیها داخل حفرهها را با مارمالاد پر کنید.
بیشتربخوانید:
شیرینی پرسی گردویی
خواص آرد گندم
مسائلی مانند کم خونی، کمبود مواد معدنی، سنگ کیسه صفرا، سرطان پستان، التهاب مزمن، چاقی، سستی و ضعف، سل، مشکلات دوران بارداری و شیردهی مشکلات به سرعت با مصرف گندم کامل، بهبود یافته است. همچنین برای درمان نازایی توصیه میشود. از آنجا که جوانه گندم دو یا سه برابر بیشتر شامل ویتامین B هستند، برای درمان دستگاه گوارش، بیماریهای پوستی، بیماریهای تنفسی و قلبی و عروقی استفاده میشود و به تعادل سطح کلسترول و محافظت از قلب کمک میکند.
منبع : شور و شیرین