Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:53

2
اسفند
دسر دیگچه

دسر دیگچه

طرز تهیه دسر دیگچه

دسر دیگچه

 

 

مواد لازم :

 

 برنج  ............................................۳۰۰ گرم

شیر  ...............................................۱ لیتر

شكر  ............................................۶۰۰ گرم

 گلا ب .............................................۲ قاشق غذاخوری

زعفران سائیده  ...............................۱ قاشق چای خوری

هل سائیده   ..................................۱ قاشق چای خوری

روغن   ........................................۱۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

ابتدا برنج را خیس كنید و چند ساعت بگذارید بماند. بعد داخل قابلمه ای بریزید و با ۲ لیوان آب، برنج را بجوشانید. سپس شیر را اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا برنج كاملا  شكفته شود. بعد شكر را بیفزائید و گلا ب و زعفران و هل را با هم مخلوط كنید و داخل مواد یاد شده بریزید. روغن را پس از كمی داغ كردن، به بقیه ی مواد بیفزائید و حرارت را كم كنید تا كاملا  بجوشد و جا بیفتد و سفت شود. پس از این مرحله، می توان مواد را داخل سینی فر ریخت و به مدت ده دقیقه در فر گذاشت تا كاملا  خوشرنگ شود. بعد از درآوردن از فر، به صورت چهارگوش بِبُرید و روی آن را با پسته و بادام تزئین كنید. دیگچه را هم به صورت نذری می پزند و هم در ایام ماه مبارک رمضان استفاده می كنند.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر دیگچه تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز