دسر دیگچه
مواد لازم :
برنج ............................................۳۰۰ گرم
شیر ...............................................۱ لیتر
شكر ............................................۶۰۰ گرم
گلا ب .............................................۲ قاشق غذاخوری
زعفران سائیده ...............................۱ قاشق چای خوری
هل سائیده ..................................۱ قاشق چای خوری
روغن ........................................۱۵۰ گرم
روش تهیه :
ابتدا برنج را خیس كنید و چند ساعت بگذارید بماند. بعد داخل قابلمه ای بریزید و با ۲ لیوان آب، برنج را بجوشانید. سپس شیر را اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا برنج كاملا شكفته شود. بعد شكر را بیفزائید و گلا ب و زعفران و هل را با هم مخلوط كنید و داخل مواد یاد شده بریزید. روغن را پس از كمی داغ كردن، به بقیه ی مواد بیفزائید و حرارت را كم كنید تا كاملا بجوشد و جا بیفتد و سفت شود. پس از این مرحله، می توان مواد را داخل سینی فر ریخت و به مدت ده دقیقه در فر گذاشت تا كاملا خوشرنگ شود. بعد از درآوردن از فر، به صورت چهارگوش بِبُرید و روی آن را با پسته و بادام تزئین كنید. دیگچه را هم به صورت نذری می پزند و هم در ایام ماه مبارک رمضان استفاده می كنند.