Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:12

2
شهریور
طرز تهیه کیک دارچین

طرز تهیه کیک دارچین

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک دارچین را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 
 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک دارچین را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ...۳ عدد

شکر.۱۰۰ گرم یا یک لیوان

آرد ..۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر..۱ قاشق غذاخوری

شیر ...۱ لیوان

روغن.۱ چهارم لیوان

دارچین.۵گرم یا ا قاشق غذاخوری پر

 

بیشتربخوانید:

کيك توت‌فرنگي

طرز تهیه کیک بسبوسه

 

 

طرز تهیه:

آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو با هم الک میکنیم. تخم مرغ و وانیل و شکر رو انقدر میزنیم تا کرمی بشن. بعد همزن رو خاموش و شیر گرم شده رو اضافه و با هم زن دستی یکی دوبار میچرخانیم تا مخلوط بشه. حالا روغن رو اضافه و یکبار هم میزنیم
تا مخلوط بشه. الان نوبت مخلوط آرد هست که طی سه مرحله به مواد اضافه کرده و داخل قالب‌ها میریزیم.
فر رو از قبل گرم و قالب رو درون فر با دمای ۲۰۵ فرار میدیم.


مواد لازم برای سس کارامل:

شکر.۵۰ گرم

کره...۲۵ گرم

آب جوش. نصف لیوان

شکر را در ماهی تابه بزرگ به صورت نازک پهن میکنیم و وقتی شکر‌ها شروع به طلایی شدن کردن ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و اجازه میدیم تمام شکر حل شود. حالا کره رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم سرد بشه و بعد روی کیک‌ها میریزیم.

منبع: shirini ba asatid

 

برچسب ها: کیک، دارچین، سس کارامل، خواص دارچین، کیک دارچین، طرز تهیه، طرز تهیه کیک دارچین تعداد بازديد: 389 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز