مواد لازم
تخم مرغ...۳ عدد
شکر.۱۰۰ گرم یا یک لیوان
آرد ..۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر..۱ قاشق غذاخوری
شیر ...۱ لیوان
روغن.۱ چهارم لیوان
دارچین.۵گرم یا ا قاشق غذاخوری پر
بیشتربخوانید:
کيك توتفرنگي
طرز تهیه کیک بسبوسه
طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو با هم الک میکنیم. تخم مرغ و وانیل و شکر رو انقدر میزنیم تا کرمی بشن. بعد همزن رو خاموش و شیر گرم شده رو اضافه و با هم زن دستی یکی دوبار میچرخانیم تا مخلوط بشه. حالا روغن رو اضافه و یکبار هم میزنیم
تا مخلوط بشه. الان نوبت مخلوط آرد هست که طی سه مرحله به مواد اضافه کرده و داخل قالبها میریزیم.
فر رو از قبل گرم و قالب رو درون فر با دمای ۲۰۵ فرار میدیم.
مواد لازم برای سس کارامل:
شکر.۵۰ گرم
کره...۲۵ گرم
آب جوش. نصف لیوان
شکر را در ماهی تابه بزرگ به صورت نازک پهن میکنیم و وقتی شکرها شروع به طلایی شدن کردن ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و اجازه میدیم تمام شکر حل شود. حالا کره رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم سرد بشه و بعد روی کیکها میریزیم.
منبع: shirini ba asatid