مهديس رحيميان:
مواد لازم برای 12-15 عدد
بيسكويت شکلاتی آسیاب کرده............. 120گرم
کرة آبکرده .......... 60 گرم
شکلات آبکرده............ 30 گرم
مواد لازم میانی
پودر ژلاتین..............یک و یکدوم قاشق سوپخوری
پنیر خامهای .................200 گرم
شکر ............. 70 گرم
آب لیموی تازه..........1 قاشق چایخوری
خامة فرم گرفته............. 300 گرم
انگور یاقوتی.............. 200 گرم
روشتهیه
بیسکویت، کره و شکلات را با هم مخلوط کنید و کف قالبها به گنجایش یکچهارم پیمانه بریزید و پرس کنید. آنگاه پودر ژلاتین را روی 2 قاشق سوپخوری آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. سپس خامه و شکر را با همزن برقی بزنید و محلول ژلاتین و آبلیمو را به آن بیفزائید. حالا خامة فرم گرفته را افزوده و مخلوط کنید. اکنون نیمی از مایة به دست آمده را روی بيسكويت بریزید و قدری انگور رویش بپاشید و بعد باقیماندة مایه را بریزید و قالب را دست کم 6 ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید. آنگاه چیزکیک را از قالب جدا کنید و روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. اینک آن را با خامة فرم گرفته و انگور بیارائید.
خواص انگور یاقوتی
انگور یاقوتی انگوری است زودرس، به رنگ قرمز با حبههای ریز و خوشههای متراکم. استان سیستان و بلوچستان خاستگاه انگور یاقوتی است. دانههای این انگور؛ ریز، یاقوتی رنگ و بیدانه است و در میان انگورها اولین انگوری است که وارد بازار میشود. (از اواخر فروردین در بازار موجود است.) دانههای ریز آن کوچک و به هم فشرده است.