Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:59

26
مرداد
طرز تهیه دسر ایرمیک محلبی آلبالو

طرز تهیه دسر ایرمیک محلبی آلبالو

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر ایرمیک محلبی آلبالو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر ایرمیک محلبی آلبالو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

شیر:۴ لیوان ⁣
شکر:۱ لیوان ⁣
آرد سمولینا (ایرمیک):۹ ق غ ⁣
وانیل ۱/۲ ق چ ⁣

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه محلبی طالبی ؛ دسر خنک تابستانی

 

 

مواد لازم برای سس روی دسر:⁣

آلبالو: نیم کیلو ⁣
آب آلبالو:۱/۲ لیوان ⁣
شکر:۱فنجون ⁣
نشاسته ذرت:۱ ق غ ⁣
آبلیمو:۱/۲ ق چ ⁣

طرز تهیه:

ابتدا شیر وشکر و آرد سمولینا رو خوب هم میزنیم تا آرد سمولینا تو شیر حل بشه وگوله نشه بعد روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و در آخر وانیل رو اضافه کرده و خاموش می‌کنیم و در قالب چرب شده میریزیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال میزاریم.

 

بیشتر بخوانید:

 

 

تهیه سس روی دسر:⁣

آلبالو و آب آلبالو و شکر رو حرارت میزاریم تا بجوشد وقتی جوشید و آب آلبالو رو به اتمام بود نشاسته ذرت رو با ۱/۲ آب سرد حل می‌کنیم و به سس اضافه کرده میزاریم چند تا قل بزنه و سس غلیظ بشه و در انتها ابلیمو رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم ⁣
دسر رو از قالب خارج کرده و سس رو روی دسر میریزیم.

منبع: jeleh jadid

 

برچسب ها: دسر، طرز تهیه، دسر محلبی، محلبی آلبالو، طرز تهیه دسر محلبی آلبالو، دسر ایرمیک محلبی آلبالو تعداد بازديد: 409 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز