Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:32

12
مرداد
شيريني برشي كره بادام‌زميني و مارمالاد

شيريني برشي كره بادام‌زميني و مارمالاد

فر را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و قالب 25 × 35 سانتيمتري را چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي بيفزائيد.

  ليلا آياني صفت :

 

 مواد لازم براي 36 برش

كره‌ي نرم ...............200 گرم

شكر ............300  گرم

تخم‌مرغ ............2 عدد

كره‌ي بادام زميني ............2 پيمانه

وانيلين...........  يك‌چهارم قاشق چايخوري

آرد............ 450 گرم

نمك............. يك‌دوم قاشق چايخوري

بيكينگ‌پودر................1 قاشق چايخوري

مارمالاد توت‌فرنگي يا آلبالو...........1 پيمانه

بادام زميني خرد كرده............... 1 پيمانه (120گرم)

 

 بیشتر بخوانید:

شيريني بادامي

 

 

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و قالب 25 × 35 سانتيمتري را چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي بيفزائيد. سپس كره‌ي بادام‌زميني و وانيلين را درون مايه بريزيد و مخلوط كنيد. حالا آرد، نمك و بيكينگ‌پودر را به مايه بيفزائيد و با همزن برقي هم بزنيد تا مايه‌ي صاف و يكدستي حاصل شود. اكنون دوسوم از مايه‌ي فراهم كرده را در قالب بريزيد، صاف كنيد و مارمالاد را رويش بريزيد. اينك باقيمانده‌ي خمير را به شكل خرده نان درآوريد (با نوك انگشتان) و با بادام‌زميني مخلوط كنيد. سپس اين مخلوط را روي مارمالاد درون قالب بپاشيد. آن‌گاه قالب را در فر قرار دهيد و شيريني را به مدت تقريبي 50-55 دقيقه يا تا زمانيكه طلائي‌رنگ شود، بپزيد. حالا قالب را از فر درآوريد و بگذاريد شيريني اندكي خنك شود. بعد آن را به اندازه‌هاي 5×5 سانتيمتر ببريد و از قالب خارج كنيد و روي پنجره‌ي سيمي خنك كنيد. آن‌گاه شيريني را براي پذيرائي در ظرف زيبا و مناسبي بچينيد.

 

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه‌ی شیرینی گوشفیل خانگی

 

 

خواص   بادام زمینی

بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد. بادام زمینی نیز بسیار مغذی است. آن ها شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین و غیره هستند و طبق آنچه در این بخش از سلامت نمناک می خوانید منبع خوبی از ویتامین ایی ، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. بادام زمینی ها برای 8 مقدار ماده مغذی ضروری مثل کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و غیره شناخته می شوند

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، مارمالاد، آموزش آشپزی، شیرینی کره بادام زمینی، طرز تهیه شیرینی بادام زمینی تعداد بازديد: 396 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز