Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:55

28
تیر
طرز تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو

در مطلب زیر می‌خواهیم طرز تهیه شیرینی میکادو را به شما آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی میکادو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد سفید قنادی........... ۲پیمانه

آرد نخودچی ...........۱ پیمانه

پودرقند...............۱ و۱/۲پیمانه

روغن جامد......... ۳/۴پیمانه

روغن مایع............. ۳/۴پیمانه

پودر کاکائو ............۳ق غ

پودردارچین.............۱ق م

پودر هل........... ۱ق م

نان میکادو............... ۵الی ۶ عدد

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شیرینی میکادو بدن فر با ماندگاری بالا

شیرینی خرمایی (میکادو)

 آرد سفید را الک و روی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت دهید تابوی خامیش گرفته شه، مواظب باشید رنگش تغییر نکنه. آرد نخودچی را هم الک واضافه کنید و ۵دقیقه دیگر تفت دهید و بعد پودر کاکائو و هل ودارچین را اضافه و سپس روغن مایع و روغن جامد را افزوده و خوب مخلوط کنید حرارت را خاموش و پودر قند را الک و اضافه و خوب مخلوط کنید.

نان میکادو رو بزارید ومقداری از مایه را روش ریخته وبا پالت بصورت یکدست پخش کنید ویک لایه دیگر میکادو بزارید و تا ۵ تا ۶ لایه اینکارو تکرار کنید.

هر کدوم از لایه‌ها رو که گذاشتید با دست خوب فشاردهید تا بهم بچسبن. روش یک شی سنگین بزارید و تو یخچال گذاشته  تا ۲ساعت بمونه.

از یخچال خارج وبه اندازه یک میل اطراف رو برش بزنید تا احیانا اگر مواد میانی از اطراف بیرون زده برش داده شود ومرتب ویکدست بشه.

مقداری شکلات تخته‌ای رابن ماری، یک قاشق روغن مایع بهش اضافه تا روان شود. بزارید کمی ازحرارت بیفته بعدروی میکادو ریخته وصاف کنید، با شکلات سفید بن ماری روش خط بیندازید ودوباره برگردونیدتویخچال تا شکلات سفت شه وبعد با چاقوی تیز برش بزنید. موقع برش زدن چاقو را زیاد بالا و پایین نکشید وسعی کنید یک مرتبه تا انتها برش بزنید.

نکات: موقع ریختن روغن مایع دقت کنید همه رو یکباره نریزید نصفشو بریزید اگر بعد ریختن روغن جامد دیدید غلظت مایه مناسب نیست وخیلی سفته کم کم روغن مایع باقیمانده را اضافه کنید. چون نوع وجنس آرد‌ها باهم متفاوته وممکنه مایه تون خیلی شل بشه. اگراحیانا این اتفاق براتون افتاد یعنی اگر مایه سفت شد روغن مایع واگر شل شد آرد تفت داده شده اضافه کنید.

نکته۲. موقع ریختن شکلات بن ماری روی میکادو حتمابزارید شکلات ازحرارت بیفته بعدبریزید وگرنه نونتونو جمع میکنه ولایه زیرین جدا میشه
موادحلوایی میکادو را هم وقتی بین نون ها ریختید نباید خیلی داغ باشه نونتون چروک میشه. پس دقت کنید.

منبع:ashpazi_ba.ma

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی خانگی، شیرینی میکادو، طرز تهیه شیرینی میکادو، شیرینی میکادو خانگی تعداد بازديد: 516 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز