Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:40

9
مرداد
دست‌پيچ با سس‌بادام‌هندي

دست‌پيچ با سس‌بادام‌هندي

هويج، فلفل دلمه‌اي، نخودفرنگي، جعفري، ذرت و قارچ را در سه‌قاشق سوپخوري روغن در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و 1 دقيقه تفت دهيد. آن‌گاه پنير، نمك و فلفل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس خمير پيراشكي را پهن كنيد

معصومه عيوضي :

 

مواد لازم براي 4 نفر

هويج خرد كرده و پخته......... 1 عدد

فلفل دلمه‌اي رنگي............يك‌چهارم از يك عدد

نخودفرنگي پخته ................يك‌دوم پيمانه (100 گرم)

جعفري خردكرده .............2 قاشق سوپخوري

ذرت پخته ..............يك‌دوم پيمانه (100 گرم)

قارچ ورقه‌اي خردكرده.............. 50 گرم

پنير موزارلاي رنده كرده............ 3 قاشق سوپخوري

نمك.............. يك‌دوم قاشق چايخوري

فلفل سياه .............يك‌‌چهارم قاشق چايخوري

خمير پيراشكي آماده.............. 8 عدد

روغن مايع..................به ميزان لازم

 

 

مواد لازم سس

كره .............25 گرم

آرد گندم........... 1 قاشق سوپخوري

زرده‌ي تخم‌مرغ .............1 عدد

نمك وفلفل .............به ميزان لازم

پنير پارمسان كرده شده............... 50 گرم

بادام هندي................... 100 گرم

 

 

روش‌تهیه

هويج، فلفل دلمه‌اي، نخودفرنگي، جعفري، ذرت و قارچ را در سه‌قاشق سوپخوري روغن در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و 1 دقيقه تفت دهيد. آن‌گاه پنير، نمك و فلفل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس خمير پيراشكي را پهن كنيد و هر بار قدري از مايه‌ي فراهم‌كرده، وسط هر خمير بگذاريد و بپيچيد. اينك دست‌پيچ‌ها را در ظرف نسوز چربكرده قرار دهيد و به مدت تقريبي 30 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد برشته كنيد حالا دست‌پيچ را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بگذاريد و با سس ميل كنيد.

 

روش تهيه‌ي سس

 كره را در تابه بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آن‌گاه آرد را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا زرده‌ي تخم‌مرغ، نمك، فلفل و پنير پارمسان را بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد. سپس بادام هندي را به سس بيفزائيد.

 

 

خواص بادام هندی

بادام‌هندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانه بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا 14 متر رشد پیدا کند. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده است. کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است.

 

 منبع: شو و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، دست پیچ، سس بادام هندی، طرز تهیه سس بادام هندی تعداد بازديد: 300 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز