Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:22

12
اردیبهشت
طرز تهیه زولبیا

طرز تهیه زولبیا

نشاسته و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید. حالا مایه فراهم کرده را در قیف مخصوص زولبیا بریزید.

سعید بابارحیمی

 

موادلازم :

  نشاسته گل.......... 500 گرم

ماست پرچرب......... 500 گرم

بیکینگ پودر.......... به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردن......... به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه زولبیای خانگی مخصوص ماه رمضان

مواد لازم برای تهیه شربت بار:

آب........... 400 میلی لیتر

شکر........ 1 کیلوگرم

جوهر لیمو...........  یک دوم قاشق چایخوری

بادکا (گلوكز)......... 100 گرم

گلاب......... 100 میلی لیتر

زعفران حلکرده........... 1 قاشق سوپخوری

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بامیه خانگی

طرز تهیه زولبیا خانگی

طرزتهیه گوش فیل خانگی

طرز تهیه‌ی بامیه؛ پای ثابت سفره‌ها در ماه رمضان

 

طرز تهیه :

نشاسته و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید. حالا مایه فراهم کرده را در قیف مخصوص زولبیا بریزید و هربار به اندازه یک پینچ بیکینگ‌پودر به آن بیفزائید و با چوب مخصوص داخل قیف، آن را هم بزنید.

 

سپس روغن را در ظرف مناسبی بریزید و حلقه‌های مخصوص را درون آن قرار دهید تا داغ شود. اکنون از مایه زولبیا درون این حلقه‌ها بریزید و زولبیا را سرخ کنید. حالا زولبیا را از روغن درآورید و درون صافی بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.

 

زولبیا را پس از خنک شدن، درون شربت بریزید.

 

روش تهیه شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: زولبیا و بامیه، زولبیا، طرز تهیه زولبیا، زولبیا خانگی تعداد بازديد: 508 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز