Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:31

5
اردیبهشت
طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار

طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار

در گزارش زیر طرز تهیه ترحلوا را به شما آموزش می دهیم.ترحلوا از حلوا‌های سنتی ایرانی است که در شهر‌های مختلف به روش‌های مختلف تهیه می‌شود.

ترحلوا از حلوا‌های سنتی ایرانی است که در شهر‌های مختلف به روش‌های مختلف تهیه می‌شود.

 

مواد مورد نیاز:


آرد برنج: ۱۱۵ گرم
شکر: ۱۲۰ گرم
آب: ۱۷۰ میلی لیتر
گلاب: ۶۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده: ½ قاشق چایخوری
روغن: ½ پیمانه
هل: کمی

 

طرز تهیه:


روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.

 

طرز تهیه شربت:


آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت ۳ دقیقه بجوشد
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.

منبع: تکناز

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرمکه حلوای گردو

طرز تهیه‌ی حلوای خرما مجلسی؛ با شیر و بدون شیر

طرز تهیه‌ی رنگینک ؛ 2 روش رولتی و ساده

حلوا شیرخشک + طرز تهیه

فوت و فن پخت حلوای طلایی و خوش طعم

برچسب ها: آموزش آشپزی، حلوا، طرز تهیه، تر حلوا، ترحلوا تبریزی، طرز تهیه ترحلوا تعداد بازديد: 719 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز