آرزو گنجی
مواد لازم برای ٦-٨ نفر
آرد برنج 2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
شکر 80 گرم
شیر 350 میلیلیتر
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم شربتی 1 قاشق سوپخوری
آب جوش 60 میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
مواد لازم رویه
شکر 50 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
آب نارنگی 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
روشتهیه
آرد برنج، نشاسته ذرت، شکر، شیر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود. آنگاه مایه را از روی حرارت بردارید و دو قسمت کنید. سپس یک قسمت را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و قسمت دیگر را با تخم شربتی که در آب جوش خیساندهاید، مخلوط کنید. حالا آن را در لیوانها روی لایه قبلی بریزید و در یخچال بگذارید. اکنون مایه رویه را به این ترتیب فراهم کنید. شکر، نشاسته ذرت و آب نارنگی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، این مایه را نیز در لیوانها روی لایههای قبلی بریزید. اینک دسر را دستکم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
دسر سیب سرخکرده با طعم دارچین