Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 بهمن 1398 - 08:26

21
بهمن
دسر 3رنگ نارنگی

دسر 3رنگ نارنگی

آرد برنج، نشاسته ذرت، شکر، شیر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.

آرزو گنجی

مواد لازم برای ٦-٨ نفر

آرد برنج   2 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت   1 قاشق سوپخوری

شکر  80 گرم

شیر  350 میلی‌لیتر

وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری

تخم شربتی  1 قاشق سوپخوری

آب جوش  60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

مواد لازم رویه

شکر  50 گرم

نشاسته ذرت  2 قاشق سوپخوری

آب نارنگی  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

روش‌تهیه

آرد برنج، نشاسته ذرت، شکر، شیر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود. آن‌گاه مایه را از روی حرارت بردارید و دو قسمت کنید. سپس یک قسمت را در لیوان‌‌های مناسب پذیرائی بریزید و قسمت دیگر را با تخم شربتی که در آب جوش خیسانده‌اید، مخلوط کنید. حالا آن را در لیوان‌ها روی لایه قبلی بریزید و در یخچال بگذارید. اکنون مایه رویه را به این ترتیب فراهم کنید. شکر، نشاسته ذرت و آب نارنگی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، این مایه را نیز در لیوان‌ها روی لایه‌های قبلی بریزید. اینک دسر را دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دسر سیب سرخ‌کرده با طعم دارچین

 

 

برچسب ها: دسر میوه ای، دسر، دسر سیب، زندگی آنلاین، شور و شیرین، دسر 3رنگ نارنگی، دسر نارنگی تعداد بازديد: 63 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز