افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
کره نرم شده 180 گرم
شکر 180 گرم
تخممرغ 3 عدد درشت
ماست خامهای 300 گرم
پودر نارگیل 45 گرم (یک دوم پیمانه)
شیر 80 میلیلیتر (یک سوم پیمانه)
آرد 300 گرم
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته قنادی به میزان لازم (حدود 300 گرم)
تمشک یخزده به میزان لازم
کرم گاناش به میزان لازم
خمیر فوندانت به میزان لازم
رویال آیسینگ به میزان لازم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 2 قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آنگاه تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس همزن را خاموش کنید و ماست خامهای، نارگیل و شیر را به این مایه بیفزائید و با لیسک هم بزنید. حالا مواد خشک را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. اکنون مایه حاصل را بطور مساوی در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیکها خنک شدند، هر یک را از ارتفاع به دو قسمت برش دهید و روی لایههای کیک خامه بمالید و تمشک بگذارید. لایههای کیک را روی هم قرار دهید و کیک را یک ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه رو و اطراف کیک را با کرم گاناش بپوشانید و دوباره کیک را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم اندکی سفت شود. سپس خمیر فوندانت را روی سطح میز که نشاسته ذرت پاشیدهاید، باز کنید (به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر) و آن را روی کیک بگذارید و مرتب کنید. حالا استنسیل مورد نظرتان را روی دیواره کیک قرار دهید و رویش قدری رویال آیسینگ بکشید و با پالت صاف کنید. سپس به آرامی استنسیل را بردارید.
برای تهیه کرم گاناش 150 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید. سپس 250 گرم شکلات تلخ یا شیری را به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات آب شود و بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید. همینکه کرم خنک و سفت شد، میتوانید آن را مصرف کنید.
برای تهیه رویال آیسینگ یک قاشق سوپخوری پودر مرنگ را با دو قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و در کاسه کوچکی بریزید. آنگاه این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس 160 گرم پودر شکر الک کرده را کمکم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا رویال آیسینگ به غلظت مناسبی برسد و همه پودر شکر مصرف شود.میتوانید به جای تمشک، از هر نوع میوه دلخواهتان استفاده کنید.