افسانه ظروفی
مواد لازم برای قسمت تزئینی رولت
کره نرم شده 50 گرم
پودر شکر نرم و الککرده 50 گرم
سفیده تخممرغ 50 گرم
آرد 35 گرم
پودر کاکائو 15 گرم
نمک 1 پینچ
روش تهیه
ابتدا قسمت تزئینی رولت را به این ترتیب فراهم کنید. کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آنگاه سفیده تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مواد خشک را الک کنید و به مایه فراهم کرده بیفزائید. حالا فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و مایه تزئینی را روی ریلیفمت و یا استنسیل دلخواهتان بکشید. چنانچه از استنسیل استفاده میکنید، آن را روی صفحه سیلیکونی قرار دهید، مایه تزئینی را رویش بکشید و استنسیل را بردارید. اکنون مایه رولت بادامی را فراهم کنید و آن را به آرامی روی مایه تزئینی بکشید. اینک رولت را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید. سپس روی رولت را بپوشانید تا خشک نشود و بعد آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و در کاغذ رول کنید. همینکه رولت کاملا خنک شد، آن را باز کنید و رویش خامه بمالید و دوباره آن را رول کنید و در کاغذ بپیچید. رولتها را 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود. حالا رولتها را به ارتفاع تقریبی 5-6 سانتیمتر برش دهید و برای پذیرائی مطابق شکل با قدری خامه روی هم بچینید. آنگاه رولت کیک را با میوه بیارائید و در صورت دلخواه قدری پودر شکر رویش بپاشید.
مواد لازم برای رولت بادامی
تخممرغ 3 عدد درشت
سفیده تخممرغ 100 گرم
پودر شکر 120 گرم
شکر دانهریز 2 قاشق سوپخوری
پودر بادام 100 گرم
آرد شیرینی 35 گرم
کره آبکرده و خنک شده 2 قاشق سوپخوری
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته به میزان لازم
میوه و شکلات برای تزئین
روش تهیه رولت بادامی
تخممرغها را در کاسه مناسبی بشکنید و سفیده تخممرغها را در کاسه جداگانهای بریزید. آنگاه پودر شکر را به تخممرغها بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود. سپس سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد شکر را کمکم به آن بیفزائید. حالا تخممرغها و سفیدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط سازید و بادام، آرد، کره و وانیل را افزوده و مخلوط کنید.
این مقدار مواد لازم برای رولت بادامی برای دو رولت به اندازه 30×40 سانتیمتر مناسب است.
مایه تزئینی رولت تا یک ماه در فریزر قابل نگهداری است.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک تولد خانگی