شبنم مدیردهقان
مواد لازم برای حدود ۸ نفر
شیر 750 میلیلیتر (۳ پیمانه)
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری
خامه صبحانه ۶ قاشق سوپخوری (90 گرم)
پودر نسکافه یک قاشق سوپخوری
شکر دو قاشق سوپخوری
شیر عسلی ۱۰۰ گرم
شکلات صبحانه ۳ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
روشتهیه
نصف پیمانه از شیر و یک قاشق سوپخوری از پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید و بگذارید به حالت اسفنجی درآید. آنگاه نصف پیمانه از شیر، پودر نسکافه و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. سپس ژلاتین اسفنجی شده را به آن بیفزائید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
همینکه مایه خنک شد، ۲ قاشق سوپخوری از خامه را به آن افزوده و مخلوط کنید. حالا این مخلوط را صاف کنید و در قالب مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود. اکنون نصف پیمانه دیگر از شیر و شیر عسلی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا اندکی گرم شود. در این میان یک قاشق سوپخوری دیگر از پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه از شیر بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد، آن را به مخلوط شیرعسلی بیفزائید و بگذارید ژلاتین حل شود. اینک آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، 2 قاشق از خامه صبحانه را به آن بیفزائید. سپس این مخلوط را نیز صاف کنید و روی لایه نسکافهای در قالب بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا دسر نیم بند شد. آنگاه نصف پیمانه شیر، شکلات صبحانه و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. حالا یک قاشق سوپخوری باقیمانده پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد، آن را به مخلوط شیر و شکلات بیفزائید و بگذارید ژلاتین حل شود. اکنون آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، 2 قاشق سوپخوری باقیمانده خامه را به آن افزوده و هم بزنید و مخلوط حاصل را صاف کنید و در قالب روی لایههای قبلی بریزید. آنگاه قالب را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. هنگام پذیرائی دسر را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی برگردانید.
برای جدا کردن دسر از قالب، قالب را چند ثانیه در آب ولرم نگه دارید و با انگشتان مرطوب، دسر را از دیواره قالب آزاد کنید و قالب را به آرامی تکان دهید تا دسر از آن جدا شود. سپس دسر را روی ظرف مورد نظرتان برگردانید.