افسانه ظروفی
مواد لازم
بیسکویت شکلاتی ساده 250 گرم
کره آبکرده 80 گرم
سفیده تخممرغ 4 عدد
شکر 165 گرم
فندق آسیاب کرده 50 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونهایکه بپوشانید که کاغذ از دو لبه قالب بلندتر باشد. آنگاه بیسکویت را آسیاب کنید و یک پیمانه از آن را با کره مخلوط سازید و این مخلوط را کف قالب بریزید و فشرده کنید. سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد شکر را کم کم به آن بیفزائید. اکنون فندق و باقیمانده بیسکویت را به سفیدههای همزده افزوده و با لیسک مخلوط کنید. اینک آن را در قالب روی پایه بیسکویتی بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. آنگاه اسلایس شکلات را 20 دقیقه در قالب خنک کنید. سپس دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و مواد رویه را فراهم کنید و روی اسلایس بریزید. حالا دوباره قالب را در فر بگذارید و 20 دقیقه دیگر اسلایس شکلات و فندق را بپزید و بعد آن را در قالب خنک کنید. اکنون اسلایس را در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. اینک اسلایس شکلات و فندق را به اندازه دلخواهتان برش دهید و رویش را با خامه قنادی دارای پودر کاکائو و یا نسکافه بیارائید و در صورت دلخواه با دراژههای شکلاتی تزئین کنید.
مواد لازم رویه
کره نرم شده 125 گرم
شکر دانه ریز 110 گرم
زرده تخممرغ 4 عدد
آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ آبکرده 200 گرم
روش تهیه مواد رویه
کره، شکر، زرده تخممرغها و آب پرتقال را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود. سپس شکلات را به آن بیفزائید.