Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:46

5
دی
رول های نارگیلی

رول های نارگیلی

شیر، خامه و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم 10 نفر 

شیر                                     100 میلی‌لیتر

خامه‌ صبحانه                          150 گرم

پودر کاکائو                              1 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ آبکرده                    160 گرم

بیسکویت ساده خرد کرده          300 گرم 

مواد لازم میانی

پودر نارگیل                             200 گرم

پودر شکر                               3 قاشق سوپخوری

خامه‌صبحانه                            100 گرم

روش‌ تهیه رول های نارگیلی 

شیر، خامه و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید.

همینکه این مخلوط خنک شد، بیسکویت را به آن افزوده و با قاشق مخلوط نمائید.

حالا آن را روی نایلون چرب کرده بریزید و به اندازه 20×30 سانتیمتر باز کنید.

اکنون مواد میانی را رویش بریزید و صاف کنید و آن را از درازا رول کنید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

اینک رول نارگیلی را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید. 

روش تهیه مواد میانی

پودر نارگیل، پودر شکر و خامه را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

نان رول دارچینی

کروسان رول با کرم انبه

رول دارچینی (وگان) 

 

برچسب ها: آشپزباشی، رول، زندگی آنلاین، شور و شیرین، رول های نارگیلی، روش تهیه رول نارگیلی، رول نارگیلی تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز