آرزو گنجی
مواد لازم 10 نفر
شیر 100 میلیلیتر
خامه صبحانه 150 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ آبکرده 160 گرم
بیسکویت ساده خرد کرده 300 گرم
مواد لازم میانی
پودر نارگیل 200 گرم
پودر شکر 3 قاشق سوپخوری
خامهصبحانه 100 گرم
روش تهیه رول های نارگیلی
شیر، خامه و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید.
همینکه این مخلوط خنک شد، بیسکویت را به آن افزوده و با قاشق مخلوط نمائید.
حالا آن را روی نایلون چرب کرده بریزید و به اندازه 20×30 سانتیمتر باز کنید.
اکنون مواد میانی را رویش بریزید و صاف کنید و آن را از درازا رول کنید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اینک رول نارگیلی را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی
پودر نارگیل، پودر شکر و خامه را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید:
نان رول دارچینی
کروسان رول با کرم انبه
رول دارچینی (وگان)