مهدیه ولینژاد
مواد لازم
شیرسویا یا شیربادام 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
سرکه سیب 1 قاشق سوپخوری
آرد 400 گرم
بیکینگپودر 3 قاشق چایخوری
شکر دانه ریز 3 قاشق سوپخوری
روغن نارگیل 6 قاشق سوپخوری
روش تهیه رول دارچینی (وگان)
شیر و سرکه سیب را با هم مخلوط کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید.
آنگاه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
حالا آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کنید و شکر را به آن بیفزائید.
سپس مخلوط شیر، سرکه و روغن را کمکم به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.
چنانچه خمیر بیش از حد خشک بود، از مقدار شیر بیشتری استفاده کنید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 20×30 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و با پالت صاف کنید و بعد خمیر را از درازا رول کنید.
آنگاه رول خمیر را به عرض 2 سانتیمتر اسلایس کنید و روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
سپس رولهای دارچینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
مواد لازم میانی
شکر قهوهای 50 گرم
دارچین 2 قاشق چایخوری
روغن کنجد 60 میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
روش تهیه مایه میانی
همه مواد را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
نان رول دارچینی
کروسان رول با کرم انبه