مواد لازم:
ژله انار - ۱ بسته
اب جوش - ۱ پیمانه
شیر پر چرب یا بستنی یا خامه صبحانه - ۱ پیمانه
شکر - ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین - ۱ قاشق مرباخوری سر پر
انار - مقدار لازم
اب انار - ۱ پیمانه
طرز تهیه :
پودر ژله انار را با یک لیوان اب جوش مخلوط کرده سپس بصورت بن ماری حل کنید وقتی خنک شد دانه های انار را اضافه کنید و در ظرف دلخواه ریخته ودر یخچال قرار دهید ، در این مدت پارافه انار را درست کنید اب انار و شکر را یک لحظه بجوشانید وقتی کامل خنک شد پودر ژلاتین را که قبلا با ۱/۴ پیمانه بن ماری کرده اید مخلوط میکنید این مواد را با یک پیمانه شیر یا بستنی یا خامه مخلوط کرده روی ژله انار که بسته شده بریزید مجددا ۳ ساعت در یخچال قرار و سپس به دلخواه تزیین کنید .
اگر از بستنی استفاده میکنید نیاز نیست از شکر استفاده کنید ان هم سلیقه ای هست.