Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:06

7
آذر
پارفه انار؛ یک دسر شیک و خوشمزه یلدایی + طرز تهیه

پارفه انار؛ یک دسر شیک و خوشمزه یلدایی + طرز تهیه

پارفه یا پغفه نوعی دسر سرد است خواستگاه آن فرانسوی به معنی کامل است در متد آموزشی خاتون پارفه انار آموزش داده میشود که برای سفره یلدایی شما عزیزان نیز مناسب است.

مواد لازم:           

ژله انار - ۱ بسته

اب جوش - ۱ پیمانه

شیر پر چرب یا بستنی یا خامه صبحانه - ۱ پیمانه

شکر - ۱ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین - ۱ قاشق مرباخوری سر پر

انار - مقدار لازم

اب انار - ۱ پیمانه

طرز تهیه :

پودر ژله انار را با یک لیوان اب جوش مخلوط کرده سپس بصورت بن ماری حل کنید وقتی خنک شد دانه های انار را اضافه کنید و در ظرف دلخواه ریخته ودر یخچال قرار دهید ، در این مدت پارافه انار را درست کنید اب انار و شکر را یک لحظه بجوشانید وقتی کامل خنک شد پودر ژلاتین را که قبلا با ۱/۴ پیمانه بن ماری کرده اید مخلوط میکنید این مواد را با یک پیمانه شیر یا بستنی یا خامه مخلوط کرده روی ژله انار که بسته شده بریزید مجددا ۳ ساعت در یخچال قرار و سپس به دلخواه تزیین کنید .

اگر از بستنی استفاده میکنید نیاز نیست از شکر استفاده کنید ان هم سلیقه ای هست.

برچسب ها: شیرینی پزی، چیز کیک انار، قنادی، دستپخت، پذیرایی شب یلدا، انواع دسر با انار، پارافه انار، انواع دسر شب یلدا، کیک و کاپ کیک انار، ژله انار تعداد بازديد: 1511 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز