Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:53

25
آبان
سمبوسه سیب و گردو

سمبوسه سیب و گردو

پوست سیب‌ها را بگیرید و ریز خرد کنید. آن‌گاه سیب، شکر قهوه‌ای، کره و آب لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود. سپس دارچین، جوز هندی و گردو را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای 8-10 عدد 

سیب                           ۴ عدد متوسط

شکر قهوه ای                ۴۰ گرم

کره                             ۳۰ گرم

آب لیموی تازه               یک قاشق چایخوری

دارچین                        یک قاشق چایخوری

جوز هندی رنده کرده      یک‌چهارم قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده           ۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت               یک قاشق سوپخوری

نان لواش یا خمیر یوفکا   به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن   به میزان لازم

روش‌ تهیه سمبوسه سیب و گردو 

پوست سیب‌ها را بگیرید و ریز خرد کنید.

آن‌گاه سیب، شکر قهوه‌ای، کره و آب لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود.

سپس دارچین، جوز هندی و گردو را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

همینکه این مخلوط خنک شد، نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید.

اکنون نان لواش را به اندازه 5×15 سانتیمتر برش دهید و روی هر نان یک قاشق از مخلوط سیب و گردو بگذارید و مانند سمبوسه به شکل بقچه‌های مثلثی شکل بپیچید.

حالا سمبوسه‌ها را در روغن داغ فراوان سرخ کنید و روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.

یادآوری

ماندگاری این شیرینی کوتاه مدت است و بهتر است برای حفظ تردی، آن را در ظرف در باز، در جای خشک و خنک و نهایتا تا 2 روز نگه‌داری کنید.

بیشتر بخوانید:

سمبوسه سبزی با خمیر فیلو

سمبوسه قارچ

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، آموزش سمبوسه، سمبوسه، شور و شیرین، سمبوسه سیب و گردو، روش تهیه سمبوسه سیب و گردو، سمبوسه خانگی تعداد بازديد: 425 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز