اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
كره 60 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد درشت
قارچ ورقهای خردكرده 500 گرم
پنیر پارمسان رنده كرده 100 گرم
خرده نان 25 گرم
پنیر خامهای 150 گرم
كره آبكرده (اضافی) 100 گرم
خمیر فیلو 6 ورق
روش تهیه سمبوسه قارچ
نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا قارچ و باقیمانده كره را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا آب قارچ كشیده شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و پنیرپارمسان، خرده نان و پنیر خامهای را به مواد بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا روی خمیرهای فیلو كره (اضافی) بمالید و دو تا دو تا روی هم بگذارید و به ابعاد 10×21 سانتیمتر ببرید. آنگاه روی هر خمیر یك قاشق سوپخوری از مواد فراهم كرده بریزید و به شكل مثلث، مانند سمبوسه بپیچید. سمبوسهها را در سینی بچینید و 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند بپزید.