Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 02:00

5
مهر
سمبوسه سبزی با خمیر فیلو

سمبوسه سبزی با خمیر فیلو

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه ادویه‌ها را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن                           2 قاشق سوپخوری

پیاز خلالی خردكرده       1 عدد

پودر گشنیز                  یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر زیره سبز              یك‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه                     1 قاشق چایخوری

پودر زنجفیل               یك‌دوم قاشق چایخوری

ادویه گرام‌ماسالا        یك‌دوم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی پخته و مكعبی خردكرده  225 گرم

نخودفرنگی پخته      100 گرم

اسفناج پخته          150 گرم

نمك و فلفل قرمز    به میزان لازم

خمیر فیلو              4 ورق

سس گوجه‌فرنگی در صورت دلخواه  به میزان لازم

 روش تهیه سمبوسه سبزی با خمیر فیلو

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه ادویه‌ها را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. حال سیب‌زمینی، نخودفرنگی و اسفناج را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد سرد شود.

اینك خمیر فیلو را به شكل مستطیل به اندازه 9×15 سانتیمتر ببرید و هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم‌كرده وسط آن بریزید و خمیر را بپیچید. حالا سمبوسه‌ها را در روغن فراوان سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه سمبوسه‌ها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس گوجه‌فرنگی میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش سمبوسه، مواد لازم سمبوسه، سمبوسه، سمبوسه سبزی، سمبوسه با خمیر، سمبوسه با خمیر فیلو، آشپزی سمبوسه تعداد بازديد: 702 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز