فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن 2 قاشق سوپخوری
پیاز خلالی خردكرده 1 عدد
پودر گشنیز یكدوم قاشق چایخوری
پودر زیره سبز یكدوم قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل یكدوم قاشق چایخوری
ادویه گرامماسالا یكدوم قاشق چایخوری
سیبزمینی پخته و مكعبی خردكرده 225 گرم
نخودفرنگی پخته 100 گرم
اسفناج پخته 150 گرم
نمك و فلفل قرمز به میزان لازم
خمیر فیلو 4 ورق
سس گوجهفرنگی در صورت دلخواه به میزان لازم
روش تهیه سمبوسه سبزی با خمیر فیلو
در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه ادویهها را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. حال سیبزمینی، نخودفرنگی و اسفناج را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد سرد شود.
اینك خمیر فیلو را به شكل مستطیل به اندازه 9×15 سانتیمتر ببرید و هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهمكرده وسط آن بریزید و خمیر را بپیچید. حالا سمبوسهها را در روغن فراوان سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. آنگاه سمبوسهها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس گوجهفرنگی میل كنید.