آرزو مقدم
مواد لازم برای 12 عدد
کره نرم شده ۱۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخممرغ 2 عدد
اسانس وانیل یک قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده کرده یک قاشق سوپخوری
آب پرتقال ۱۱۰ میلی لیتر
شیر ۱۱۰ میلی لیتر
آرد ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم
روش تهیه مافین پرتقال و شکلات
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
کره و شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا سبک و یکنواخت شود.
آنگاه تخممرغها، وانیل و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا شیر و آب پرتقال را بیفزائید و بعد مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را افزوده و مخلوط سازید.
سپس همزن را خاموش کنید و شکلات را درون مایه فراهم کرده بریزید و با لیسک هم بزنید.
اکنون مایه به دست آمده را در قالبهای مافین بریزید و دوسوم از حجم قالبها را پر کنید.
آنگاه مافینها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید.
اینک مافین پرتقال و شکلات را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: