Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 آبان 1398 - 04:53

16
آبان
نان پرتزل

نان پرتزل

آرد، نمک و یک قاشق از شکر را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه مایه خمیر را همراه با باقیمانده شکر و آب مخلوط سازید و 5 دقیقه کنار بگذارید. سپس مواد خشک را کم کم به مایه خمیر بیفزائید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

آرد نان الک کرده                    ۵۰۰ گرم

نمک                                   یک قاشق چایخوری

شکر                                   2 قاشق چایخوری

مایه خمیر فوری                     2 قاشق چایخوری

آب ولرم                               ۳۰۰ میلی لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

روغن مایع                            ۳ قاشق سوپخوری 

مواد لازم برای روی خمیر

بیکینگ سودا                        یک چهارم قاشق چایخوری

آب ولرم                               2 قاشق سوپخوری

کنجد                                  به میزان لازم

روش‌ تهیه نان پرتزل

آرد، نمک و یک قاشق از شکر را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه مایه خمیر را  همراه با باقیمانده شکر و آب مخلوط سازید و 5 دقیقه کنار بگذارید.

سپس مواد خشک را کم کم به مایه خمیر بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

حالا روغن را کم‌کم به خمیر اضافه کنید و خمیر فراهم ‌کرده را 10-15 دقیقه ورز دهید تا صاف و یک‌نواخت شود.

اکنون خمیر را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و به مدت تقریبی یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، اندکی ورز دهید و بعد آن را به 16 تکه مساوی تقسیم کنید.

سپس هر تکه را رول کنید و مانند گره زدن یک حلقه از خمیر بسازید.

حالا گره را وسط حلقه بچسبانید.

کف سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و اندکی آرد بپاشید.

اینک پرتزل‌ها را روی سینی قرار دهید و رویش را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید.

آن‌گاه مواد رویه را به کمک قلمو روی خمیرها بمالید و کنجد بپاشید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و پرتزل‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه روی نان طلائی رنگ شود بپزید.

در صورت دلخواه می‌توانید از نان پرتزل برای تهیه ساندویچ‌های مختلف استفاده کنید. 

روش تهیه مواد رویه

بیکینگ‌سودا و آب را با هم مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

نان دو رنگ

نان کدو سبز

نان با چیا

آموزش پخت انواع نان

آموزش نان

 

برچسب ها: آموزش نان، آموزش پخت نان، آشپزباشی، زندگی آنلاین، نان پرتزل، دستور تهیه نان پرتزل تعداد بازديد: 60 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز