Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:43

10
مهر
نان با چیا

نان با چیا

دانه چیا را در یک چهارم پیمانه آب بخیسانید. آن‌گاه آرد، مایه خمیر، نمک، کره، دانه چیا و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم برای یک قرص نان 

دانه چیا                                  2 قاشق سوپخوری

آرد نان                                    500 گرم

مایه خمیرفوری                         10 گرم

نمک                                      10 گرم

کره                                       50 گرم

آب                                        250 میلی‌لیتر (یک‌پیمانه)

روش تهیه نان با چیا

دانه چیا را در یک چهارم پیمانه آب بخیسانید.

آن‌گاه آرد، مایه خمیر، نمک، کره، دانه چیا و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

سپس خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و در حدود 40 دقیقه کنار بگذارید.

حالا هوای داخل خمیر را با فشار دست بگیرید و خمیر را در قالب چربکرده لوف به اندازه 10×20×10 (عرض، طول و ارتفاع) قرار دهید و رویش را بپوشانید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا قالب از خمیر پر شود.

اکنون فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و نان را 10 دقیقه در فر بپزید.

سپس دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و 20 دقیقه دیگر نان را بپزید.

اینک نان را روی پنجره فلزی خنک کنید.

یادآوری

* چنانچه خمیر هنگام ورز دادن خشک بود و به آب بیشتری نیاز داشت، کم کم به آن آب بیفزائید.

* چیا (chia) گیاهی یک ساله از خانواده نعناعیان است و سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 می‌باشد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

نان دو رنگ

نان کدو سبز

آموزش پخت انواع نان

آموزش نان

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، نان با چیا، دستور تهیه نان با چیا، طرز تهیه نان با چیا تعداد بازديد: 1073 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز