عارفه ابن الرضا
مواد لازم
شیر ۲۵۰ میلیلیتر (یک پیمانه)
عسل ۴ قاشق سوپخوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
زرده تخممرغ ۲ عدد
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
پودر شکر ۳ قاشق سوپخوری
پودر پسته ۵۰ گرم
روش تهیه کرم پسته عسلی
شیر را در قابلمه مناسبی بریزید، عسل و خامه را بیفزائید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید.
آنگاه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا گرم شود ولی نجوشد!
آنگاه زرده تخممرغها، وانیلین و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس ۲ - ۳ قاشق سوپخوری از شیر را به این مایه بیفزائید و پیوسته و به سرعت هم بزنید تا زردهها نبرد.
حالا همه شیر را به زردهها بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.
اکنون آن را صاف کنید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود (حدود ۵ دقیقه).
اینک کرم را از روی حرارت بردارید و پودر پسته را افزوده و مخلوط کنید.
همینکه کرم اندکی خنک شد، آن را در دسرخوری بریزید و دستکم 6-7 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
دسر پفی
دسر رویال
دسر شکلاتی
دسر تند پرتقالی
دسر دو رنگ شکلاتی
دسر کدو حلوایی
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم