Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:04

22
مهر
کرم پسته عسلی (Honey pistachio cream)

کرم پسته عسلی (Honey pistachio cream)

شیر را در قابلمه مناسبی بریزید، عسل و خامه را بیفزائید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید. آن‌گاه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا گرم شود ولی نجوشد!

عارفه ابن الرضا

 

مواد لازم 

شیر                                 ۲۵۰ میلی‌لیتر (یک پیمانه)

عسل                               ۴ قاشق سوپخوری

خامه صبحانه                     ۲۰۰ گرم

پودر ژلاتین                         ۳ قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                      ۲ عدد

وانیلین                              یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر شکر                            ۳ قاشق سوپخوری

پودر پسته                         ۵۰ گرم

روش‌ تهیه کرم پسته عسلی 

شیر را در قابلمه مناسبی بریزید، عسل و خامه را بیفزائید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید.

آن‌گاه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا گرم شود ولی نجوشد!

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس ۲ - ۳ قاشق سوپخوری از شیر را به این مایه بیفزائید و پیوسته و به سرعت هم بزنید تا زرده‌ها نبرد.

حالا همه شیر را به زرده‌ها بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.

اکنون آن را صاف کنید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود (حدود ۵ دقیقه).

اینک کرم را از روی حرارت بردارید و پودر پسته را افزوده و مخلوط کنید.

همینکه کرم اندکی خنک شد، آن را در دسرخوری بریزید و دست‌کم 6-7 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دسر پفی

دسر رویال

دسر شکلاتی

دسر تند پرتقالی

دسر دو رنگ شکلاتی

دسر کدو حلوایی

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم 

 

برچسب ها: روش تهیه دسر، آموزش دسر، آشپزباشی، شور و شیرین، کرم پسته عسلی، دستور تهیه کرم پسته عسلی تعداد بازديد: 401 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز