Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:42

25
شهریور
طراوات هندوانه

طراوات هندوانه

هندوانه، شکر و آب لیمو را در قابلمه نچسبی بریزید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه روی حرارت اجاق بجوشانید تا آب هندوانه از میوه جدا شود. آن‌گاه این مخلوط را در صافی بریزید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 10-12 نفر 

هندوانه پوست کنده و خرد کرده                    یک‌ونیم کیلوگرم

شکر                                                       200 گرم

آب لیموی تازه                                            3 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل                                             یک قاشق سوپخوری

ورق ژلاتین                                                 24 گرم (حدود 10-12 ورق)

روش تهیه طراوات هندوانه

هندوانه، شکر و آب لیمو را در قابلمه نچسبی بریزید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه روی حرارت اجاق بجوشانید تا آب هندوانه از میوه جدا شود.

آن‌گاه این مخلوط را در صافی بریزید و اسانس وانیل را به آب هندوانه بیفزائید.

سپس ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه ژلاتین نرم شد، آب اضافیش را بگیرید و ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا محلول ژلاتین را به آب هندوانه بیفزائید و هم بزنید.

اکنون محلول فراهم کرده را در قالب‌های چربکرده دسر به گنجایش هر یک 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه) بریزید و آنها را دست‌کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شوند.

اینک دسر هندوانه را از قالب‌ها جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

سپس روی دسر را با توپک‌هایی از هندوانه و برگ نعنا بیارائید.

یادآوری

برای جدا کردن دسر از قالب، آن را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد با انگشت مرطوب دسر را از دیواره قالب آزاد کنید و روی ظرف مورد نظرتان برگردانید.

بیشتر بخوانید:

بستنی هندوانه و لیموناد

از خواص هندوانه چه می دانید؟

 

برچسب ها: هندوانه، آشپزباشی، زندگی آنلاین، طراوات هندوانه، دسر طراوات هندوانه تعداد بازديد: 407 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز