افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
هندوانه پوست کنده و خرد کرده یکونیم کیلوگرم
شکر 200 گرم
آب لیموی تازه 3 قاشق سوپخوری
اسانس وانیل یک قاشق سوپخوری
ورق ژلاتین 24 گرم (حدود 10-12 ورق)
روش تهیه طراوات هندوانه
هندوانه، شکر و آب لیمو را در قابلمه نچسبی بریزید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه روی حرارت اجاق بجوشانید تا آب هندوانه از میوه جدا شود.
آنگاه این مخلوط را در صافی بریزید و اسانس وانیل را به آب هندوانه بیفزائید.
سپس ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه ژلاتین نرم شد، آب اضافیش را بگیرید و ژلاتین را به روش بنماری حل کنید.
حالا محلول ژلاتین را به آب هندوانه بیفزائید و هم بزنید.
اکنون محلول فراهم کرده را در قالبهای چربکرده دسر به گنجایش هر یک 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه) بریزید و آنها را دستکم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شوند.
اینک دسر هندوانه را از قالبها جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
سپس روی دسر را با توپکهایی از هندوانه و برگ نعنا بیارائید.
یادآوری
برای جدا کردن دسر از قالب، آن را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد با انگشت مرطوب دسر را از دیواره قالب آزاد کنید و روی ظرف مورد نظرتان برگردانید.
بیشتر بخوانید:
بستنی هندوانه و لیموناد
از خواص هندوانه چه می دانید؟