افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 16 برش
کره خرد کرده 125 گرم
پودر شکر 40 گرم
وانیلین یکهشتم قاشق چایخوری
آرد نول 185 گرم
تخممرغ 3 عدد درشت
شکر دانهریز 200 گرم
پوست لیمو (رنده کرده) 2 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
روش تهیه اسلایس لیمو
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص شیرینیهای برشی را به اندازه 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
به گونهایکه کاغذ از لبههای قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.
آنگاه کره، پودر شکر، وانیلین و 150 گرم از آرد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کره با آرد مخلوط شود و مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس این مخلوط را در قالب بریزید و در همه جا بطور یکسان پخش و فشرده کنید.
حالا قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه اطراف آن طلائی رنگ شود، بپزید.
در این میان تخممرغها، شکر، پوست لیمو، آب لیمو و باقیمانده آرد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
اکنون این مایه را روی لایه پخته شده در قالب بریزید و دوباره قالب را در فر بگذارید.
اینک اسلایس لیمو را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
همینکه اسلایس لیمو کاملا خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و رویش را با پودر شکر، توتفرنگی و برگ نعنا بیارائید.
حالا اسلایس لیمو را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری
این اسلایس مزه ترش و ملسی دارد و برای دوستداران طعم لیمو، انتخاب مناسبی است.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
اسلایس شکلات با بادام پرک
اسلایس فندق
اسلایس آناناس و نارگیل
انواع شیرینی برشی