Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:52

10
خرداد
فرنی خرما ؛ یک دسر مقوی برای ماه رمضان

فرنی خرما ؛ یک دسر مقوی برای ماه رمضان

در مطلب زیر طرز تهیه فرنی خرما را به شما آموزش می‌دهیم. این فرنی بدون شکر درست میشه و خیلی خوشمزه است طوری که یه نوع دسر حساب میشه و، چون شیرینیش با خرماست خیلی مقویه.

  این فرنی بدون شکر درست میشه و خیلی خوشمزه است طوری که یه نوع دسر حساب میشه و، چون شیرینیش با خرماست خیلی مقویه، پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید خصوصا تو ماه رمضان که یه دسر تقویتی خیلی خوبیه.

مواد لازم
شیر: ۱.۵ لیوان
آرد برنج: ۲ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت: ۱ قاشق سوپ خوری
خرما: ۵ عدد
دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنی خرما؛ دسری مقوی و خوشمزه

طرز تهیه:

۱. هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید.

۲. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.

۳. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.

نکات:

مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید، ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد.‌
می‌توانید خرما‌ها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.
در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.
اگر می‌خواهید فرنی شیرین‌تر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.
برای تهیه این فرنی می‌توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.

 

منبع: وب‌سایت سرآشپز پاپیون 

بیشتر بخوانید:

شیر برنج مکزیکی ؛ یک دسر خوشمزه برای ماه رمضان

طرز تهیه باسلوق شیره ارومیه ؛ مخصوص افطار

خرما شکم پر، یک دسرمقوی برای افطار ماه رمضان

برچسب ها: ماه رمضان، انواع دسر، آموزش شیرینی پزی، خرما، خواص خرما، دسر رژیمی، دسرهای سنتی، ـموزش آشپزی، فرنی خرما، فرنی بدون شکر تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز