Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:57

1
خرداد
طرز تهیه باسلوق شیره ارومیه ؛ مخصوص افطار

طرز تهیه باسلوق شیره ارومیه ؛ مخصوص افطار

در این مطلب قصد داریم تا شما را با دستور تهیه باسلوق در منزل آشنا سازیم.

 در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه باسلوق  در منزل آشنا سازیم.

 مواد لازم برای باسلوق مخصوص ارومیه:

نشاسته (ترجیحا خانگی باشد) یک لیوان
آب سه لیوان
شیره انگور ۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل نصف لیوان
گردو نصف لیوان


طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه:

همه مواد را داخل قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس روی شعله ملایم گاز هم می‌زنیم تا به غلظت فرنی برسد در این مرحله شعله گاز را کم می‌کنید و هم بزنید تا خوب طلایی رنگ شود و به اصطلاحی سرخ شود و یک خرده هم سفتر از فرنی بعد داخل ظرف و یا قالب مورد نظر بریزید با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستید تزیین کنید.


نکاتی برای تهیه باسلوق مخصوص ارومیه:

به جای گلاب از می‌توانید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید گردو را کم یا زیاد کنید.

 

منبع:عصر ایران

بیشتر بخوانید:

رشته خوشکار گیلانی ؛ شیرینی مخصوص افطار

حلوا کفگیری ؛ یک حلوای خوشمزه تبریزی

خرما بریز، یک دسر مقوی برای ماه رمضان

برچسب ها: تغذیه و سلامت، آموزش شیرینی پزی، آموزش آشپزی، شیرینی های سنتی، شیرینی های محلی، باسلوق، باسلوق گردو، باسلوق شیره تعداد بازديد: 1966 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز