خرما عضو جدانشدنی سفرههای سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقویتر و پرانرژیتر کنیم تا هم تنوع داشته باشه و هم مغذیتر باشه، فقط کافیه ادامهی این مطلب رو ببینین.
خرما عضو جدانشدنی سفرههای سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقویتر و پرانرژیتر کنیم تا هم تنوع داشته باشه و هم مغذیتر باشه، فقط کافیه ادامهی این مطلب رو ببینین.
مواد لازم برای تهیه خرما ارده
- خرما
- ارده
- کنجد
مقدار مواد رو ذکر نکردم، چون سلیقه ایه…
مراحل تهیه خرما ارده
۱. اول از همه کافیه تا هستههای خرما رو جدا کنیم.
۲. بعد پوست خرما رو هم بکنیم.
۳. حالا مقداری از خرما رو داخل ظرف سروتون بچینین و روش رو با ارده بپوشونین.
۴. بعد روی خرماها با توجه به مقداری که دوست دارین کنجد بپاشین.
۵. حالا لایهی دوم رو بچینین.
۶. مثل لایه اول روشون ارده و کنجد بریزین.
۷. به همین راحتی خرما ارده شما حاضره … نوش جان
نکته:
- با توجه به شکل و اندازه ظرف میتونین لایه هارو بیشتر و یا حتی کمتر (فقط یک لایه)در نظر بگیرین.
منبع : وب سایت دونفره