Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:44

26
اردیبهشت
خرما و ارده ؛ یک پیشنهاد ویژه برای افطار

خرما و ارده ؛ یک پیشنهاد ویژه برای افطار

خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و پرانرژی‌تر کنیم تا هم تنوع داشته باشه

 خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و پرانرژی‌تر کنیم تا هم تنوع داشته باشه و هم مغذی‌تر باشه، فقط کافیه ادامه‌ی این مطلب رو ببینین.

خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و پرانرژی‌تر کنیم تا هم تنوع داشته باشه و هم مغذی‌تر باشه، فقط کافیه ادامه‌ی این مطلب رو ببینین.

آموزش تهیه خرما ارده مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه خرما ارده

  • خرما
  • ارده
  • کنجد

مقدار مواد رو ذکر نکردم، چون سلیقه ایه…

آموزش تهیه خرما ارده مرحله به مرحله

مراحل تهیه خرما ارده

۱. اول از همه کافیه تا هسته‌های خرما رو جدا کنیم.

آموزش تهیه خرما ارده مرحله به مرحله

۲. بعد پوست خرما رو هم بکنیم.

آموزش تهیه خرما ارده مرحله به مرحله

۳. حالا مقداری از خرما رو داخل ظرف سروتون بچینین و روش رو با ارده بپوشونین.

آموزش تهیه خرما ارده مرحله به مرحله

۴. بعد روی خرما‌ها با توجه به مقداری که دوست دارین کنجد بپاشین.

آموزش تهیه خرما ارده مرحله به مرحله

۵. حالا لایه‌ی دوم رو بچینین.

آموزش تهیه خرما ارده مرحله به مرحله

۶. مثل لایه اول روشون ارده و کنجد بریزین.

آموزش تهیه خرما ارده مرحله به مرحله

۷. به همین راحتی خرما ارده شما حاضره … نوش جان

آموزش تهیه خرما ارده مرحله به مرحله

نکته:

  • با توجه به شکل و اندازه ظرف میتونین لایه هارو بیشتر و یا حتی کمتر (فقط یک لایه)‌در نظر بگیرین.

منبع : وب سایت دونفره

بیشتر بخوانید:

تارت خرما و گردو ؛ یک دسری مقوی برای افطار

کلوچه خرمایی عربی + دستور تهیه

حلوای شیره انگور، خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان

برچسب ها: ماه رمضان، تغذیه و سلامت، خرما، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، ارده، افطار، شیرینی های سنتی، دسرهای سنتی تعداد بازديد: 476 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز