آرزو مقدم
مواد لازم برای ۶ نفر
نشاسته ذرت ۴۵ گرم
آرد برنج ۱۰ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
اسانس وانیل یک قاشق چایخوری
آب سرد ۱۲۵ میلی لیتر (یکدوم پیمانه)
شیر یک لیتر (4 پیمانه)
شکر ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
خامه فرم گرفته برای تزیین به میزان لازم
روش تهیه دسر شکلاتی
نشاسته ذرت، آرد برنج، پودر کاکائو و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و آب را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه شیر را افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
سپس مایه فراهم کرده را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیوسته با مفتول دستی هم بزنید.
همینکه این مخلوط به جوش آمد، شکر را بیفزائید و مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
حالا کره را اضافه کنید و دسر را از روی حرارت بردارید.
اکنون دسر شکلاتی را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و همینکه خنک شد، آن را دریخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
هنگام مصرف، روی دسر را با خامه بیارائید.
یادآوری: میتوانید به خامه قدری پودر کاکائو بیفزائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
دسر تند پرتقالی
دسر دو رنگ شکلاتی
دسر کدو حلوایی
دسر خرمالو
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم