سعید بابا رحیمی
مواد لازم شيرينی رومياس
برای 600 گرم شیرینی
پودر شكر 100 گرم
روغن جامد مرغوب 250 گرم
سفیده تخم مرغ 50 گرم
اسانس وانیل یك دوم قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
روش تهیه شيرينی رومياس
پودر شكر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه سفیده تخممرغ و وانیل را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا آرد، نمك و بیكینگپودر را الك كنید و به مایه تخممرغی بیفزائید و در حد مخلوط شدن، هم بزنید. اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و هربار قدری از آن را با فاصله از یكدیگر، روی سینی دارای كاغذ روغنی قرار دهید.
سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را با مارمالاد بیارائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.