Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:37

28
دی
كيك توت‌فرنگی كلاسيك

كيك توت‌فرنگی كلاسيك

همه مواد كیك را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن بزنید تا مخلوط شوند. آن‌گاه سرعت همزن را افزایش دهید و مواد را تا جائیكه كمرنگ و غلیظ شود، هم بزنید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم كيك توت‌فرنگی كلاسيك

برای 8-10 نفر 

كره بی نمك (در دمای محیط)                180 گرم

شكر دانه ریز                                      160 گرم

وانیلین                                              یك چهارم قاشق چایخوری

بادام آسیاب كرده                                 60 گرم

آرد                                                    200 گرم

بیكینگ پودر                                        یك و یك دوم قاشق چایخوری

شیر                                                  3 قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                            3 عدد درشت

مواد لازم میانی

توت فرنگی خرد كرده                           450 گرم

شكر                                                 100 گرم

آب                                                    250 میلی لیتر (1 پیمانه)

آرد ذرت                                              دو و یك دوم قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                                        2 قاشق چایخوری

ژله توت فرنگی                                    2 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته برای تزئین                   به میزان لازم 

روش تهیه كيك توت‌فرنگی كلاسيك

همه مواد كیك را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن بزنید تا مخلوط شوند. آن‌گاه سرعت همزن را افزایش دهید و مواد را تا جائیكه كمرنگ و غلیظ شود، هم بزنید (در حدود 5 دقیقه). سپس مایه فراهم كرده كیك را در قالب پای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. حالا بگذارید كیك كاملا خنك شود و بعد مواد میانی را روی كیك بریزید. اكنون كیك را به مدت یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه مواد میانی: توت فرنگی‌ها و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب، آرد ذرت و آبلیمو را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا سس اندكی غلیظ شود. سپس ژله توت فرنگی را به آن بیفزائید و هم بزنید تا حل شود. حالا این سس را روی توت فرنگی‌ها بریزید و به آرامی مخلوط كنید.

 

 

برچسب ها: کیک، كيك توت‌فرنگی كلاسيك، كيك توت‌فرنگی، دستور تهیه کیک، شیرینی و کیک تعداد بازديد: 973 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز