افسانه ظروفی
مواد لازم كيك توتفرنگی كلاسيك
برای 8-10 نفر
كره بی نمك (در دمای محیط) 180 گرم
شكر دانه ریز 160 گرم
وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری
بادام آسیاب كرده 60 گرم
آرد 200 گرم
بیكینگ پودر یك و یك دوم قاشق چایخوری
شیر 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد درشت
مواد لازم میانی
توت فرنگی خرد كرده 450 گرم
شكر 100 گرم
آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
آرد ذرت دو و یك دوم قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری
ژله توت فرنگی 2 قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه كيك توتفرنگی كلاسيك
همه مواد كیك را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن بزنید تا مخلوط شوند. آنگاه سرعت همزن را افزایش دهید و مواد را تا جائیكه كمرنگ و غلیظ شود، هم بزنید (در حدود 5 دقیقه). سپس مایه فراهم كرده كیك را در قالب پای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. حالا بگذارید كیك كاملا خنك شود و بعد مواد میانی را روی كیك بریزید. اكنون كیك را به مدت یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مواد میانی: توت فرنگیها و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آب، آرد ذرت و آبلیمو را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا سس اندكی غلیظ شود. سپس ژله توت فرنگی را به آن بیفزائید و هم بزنید تا حل شود. حالا این سس را روی توت فرنگیها بریزید و به آرامی مخلوط كنید.