سحر سامانی
مواد لازم
خامهی صبحانه 300 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجفیل خرد كرده 1 تكهی 2 سانتیمتری
جوز هندی رنده كرده یكهشتم قاشق چایخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
زردهی تخممرغ 4 عدد
شكر ریز 40 گرم
خرمالوی حلقهای خرد كرده 1 عدد درشت
شكر برای روی كرم 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و چهار ظرف نسوز را به گنجایش 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)؛ در سینی دیواره بلندی قرار دهید و كنار بگذارید. آنگاه خامه، دارچین، زنجفیل و جوز هندی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا زردههای تخممرغ را همراه با شكر در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. مخلوط خامه را كمكم به زردههای زده شده بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود. اینك كاسترد را در ظرفهای نسوز بریزید و سینی را از آب داغ پر كنید به گونهای كه آب تا نیمهی ظرفهای محتوی كرم را بپوشاند!
حال سینی را در فر بگذارید و كرم بروله را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. آنگاه كرم بروله را از فر درآورید و روی هر كدام یك برش خرمالو بگذارید و شكر بپاشید. سپس شكر را به كمك تورچ كارامل كنید یا كرم بروله را چند ثانیه زیر گریل فر بگذارید تا شكر بسوزد و طلائی رنگ شود. اكنون دسر برای پذیرائی آماده است. میل كردن این دسر چه گرم و چه سرد بسیار مطلوب و دلپذیر است.
یادآوری: دقت كنید كه مخلوط خامه را كمكم و قطره قطره به زردههای زده شده بیفزائید و پیوسته هم بزنید زیرا در غیر اینصورت پس از پخت بوی زرده به مشام خواهد رسید.