مریم امیری
مواد لازم كرم شكلات و انار
برای 6 عدد
شكر 60 گرم
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 5 عدد
آب انار 375 میلی لیتر (یك و یك دوم پیمانه)
شكلات سفید خرد كرده 125 گرم
وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده كرده یك دوم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب سرد 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)
خامه شیرین كرده و همزده 200 گرم
روش تهیه كرم شكلات و انار
شكر، آرد ذرت و زرده تخممرغها را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا صاف و یكنواخت شود. آنگاه آب انار را كمكم بیفزائید و مایه فراهم كرده را روی حرارت قرار دهید. سپس آن را بهطور پیوسته هم بزنید تا كرم اندكی غلیظ شود. سپس كرم را از روی حرارت بردارید و شكلات، وانیلین و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل كنید. اكنون محلول ژلاتین را درون كرم بریزید و هم بزنید. سپس خامه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اینك كرم فراهم كرده را درون 6 قالب با گنجایش هر یك 120 میلی لیتر، بریزید و در یخچال قرار دهید تا كرم كاملا ببندد. اكنون كرم را از قالبها جدا كنید و در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید.