تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم تارتلت عسل و گردو
پنیر خامه ای 125 گرم
کره 60 گرم
آرد 120 گرم
گردوی آسیاب كرده 80 گرم
گردوی خرد كرده برای روی شیرینی 120 گرم
مواد لازم میانی
تخم مرغ همزده 1 عدد
شکرقهوه ای 50 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
عسل 2 قاشق سوپخوری
کره آبكرده 1 قاشق سوپخوری
نمک یك چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه تارتلت عسل و گردو
پنیر خامهای و کره را درون کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه آرد و گردوی آسیاب كرده را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در قالب چربكرده مینی مافین بگذارید. به گونهای كه خمیر، كف و دیواره قالب را بپوشاند.
حالا مایه میانی را فراهم كنید و درون خمیر بریزید و رویش گردو بپاشید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، در صورت دلخواه آن را با قدری شکلات سفید آبكرده و پودر پسته بیارائید.
یادآوری: برای تهیه مایه میانی؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.