افسانه ظروفی
مواد لازم دی لايت
برای حدود 20 عدد
شكر دانه ریز 375 گرم
آبلیمو از یك لیمو
پودر ژلاتین 25 گرم
آرد ذرت 100 گرم
پودر شكر 25 گرم
اسانس دلخواه 2-3 قاشق چایخوری
رنگ ژلهای دلخواه به میزان لازم
پسته در صورت دلخواه 50 گرم
روش تهیه دی لايت
شكر را همراه با آبلیمو و 300 میلی لیترآب (یك و یك چهارم پیمانه) در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را بجوشانید. حالا پودر ژلاتین را با 75 گرم از آرد ذرت و 200 میلی لیتر آب مخلوط كنید و داخل شربت بریزید. سپس آن را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظ شود (حدود 20 دقیقه).
اینك قالب مربعی را به اندازه 20 سانتیمتر، چرب كنید و آن را با سلفون بپوشانید. اكنون روی سلفون اندكی از مخلوط پودر شكر و آرد ذرت باقیمانده، بپاشید و قالب را تكان دهید تا اضافی پودرشكر از قالب خارج شود. آنگاه مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید اندكی در دمای محیط خنك شود. سپس اسانس، رنگ و پسته را به آن بیفزائید و در قالب بریزید.
حالا قالب را كنار بگذارید تا مایه كاملا ببندد و آماده برش شود. قبل از برش، باقیمانده پودر شكر و آرد ذرت را رویش بریزید و به اندازه دلخواه برش بزنید.