افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
كره 250 گرم
شكر ریز 360 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
آرد 300 گرم
آرد ذرت 40 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
شیر 250 میلیلیتر
مواد لازم برای تزئین كیك
عسل 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
خلال پستهی سبز حدود 100 گرم
بادام حدود 100 گرم
فندق حدود 100 گرم
بادام هندی حدود 100 گرم
گردو حدود 100 گرم
كشمش حدود 70 گرم
گلسهی چری یا مربای آلبالوی بدون شربت به میزان لازم
روش تهیه
قالب مربعی را به ضلع 23 سانتیمتر چرب كنید. كف و اطرافش را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه وانیلین را بیفزائید و مخلوط سازید. سپس تخممرغها را یكییكی اضافه كنید و پس از افزودن هر تخممرغ، مایه را خوب هم بزنید. حالا آرد، آرد ذرت و بیكینگپودر را با هم مخلوط و الك كنید و بهطور یك در میان، همراه با شیر به مایه بیفزائید. اكنون مایه را در قالب بریزید و در فر گرمشده با دمای 160 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 1 ساعت و 15 دقیقه، بپزید. بعد صبر كنید كیك روی پنجرهی سیمی كاملاً خنك شود. اینك قدری عسل گرمشده روی كیك بمالید و آن را با آجیل، مطابق شكل تزئین كنید. در انتها، دوباره قدری عسل روی آجیل بریزید تا براق و زیبا دیده شود. حالا كیك را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.