Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:41

18
آذر
حلوای كاسه‌ای (شیراز)

حلوای كاسه‌ای (شیراز)

آدر برنج، آرد ذرت و روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم حلوای كاسه‌ای

برای 4 كاسه به گنجایش250 میلی‌لیتر

آرد برنج                                  250 گرم

آرد ذرت                                   1 قاشق سوپخوری

روغن مایع                               150 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

پودر نارگیل و پودر پسته             به میزان لازم 

مواد لازم شربت

شكر                                    200 گرم

گلاب                                    125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آب                                       870 میلی‌لیتر (سه و یك‌دوم پیمانه)

زعفران حلكرده                       1 قاشق سوپخوری 

روش تهیه حلوای كاسه‌ای

آدر برنج، آرد ذرت و روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. آن‌گاه شربت فراهم‌كرده – ولرم - را كم‌كم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود. حالا حلوا را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، رویش را صاف كنید و با نارگیل و پسته بیارائید.

روش تهیه‌ی شربت: شكر، گلاب، آب و زعفران را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود و یك دقیقه بجوشد. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید.

یادآوری: این حلوا اصالتاً در قسمت كف و دیواره‌های كاسه پخش می‌شود كه در شیراز از كاسه‌های كوچك یك نفره استفاده می‌شود.

 

برچسب ها: دسر، آموزش حلوا، مواد لازم حلوای کاسه ای، روش تهیه حلوای کاسه ای، حلوای کاسه ای تعداد بازديد: 1286 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این حلوا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز