آرزو گنجی
مواد لازم حلوای كاسهای
برای 4 كاسه به گنجایش250 میلیلیتر
آرد برنج 250 گرم
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع 150 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
پودر نارگیل و پودر پسته به میزان لازم
مواد لازم شربت
شكر 200 گرم
گلاب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
آب 870 میلیلیتر (سه و یكدوم پیمانه)
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه حلوای كاسهای
آدر برنج، آرد ذرت و روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. آنگاه شربت فراهمكرده – ولرم - را كمكم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود. حالا حلوا را در كاسهی مناسبی بریزید، رویش را صاف كنید و با نارگیل و پسته بیارائید.
روش تهیهی شربت: شكر، گلاب، آب و زعفران را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود و یك دقیقه بجوشد. آنگاه شربت را از روی حرارت بردارید.
یادآوری: این حلوا اصالتاً در قسمت كف و دیوارههای كاسه پخش میشود كه در شیراز از كاسههای كوچك یك نفره استفاده میشود.