Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:40

7
آذر
چيز‌ کيك انگور

چيز‌ کيك انگور

قالب كمربندی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم چيز‌ کيك انگور

برای 10-12 نفر 

بیسكویت كامل گندم آسیاب كرده            200 گرم

كره آبكرده                                           90 گرم

آب پرتقال                                           125 میلی لیتر ( یك دوم پیمانه)

پودر ژلاتین                                          6 قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای یا ماسكارپونه                     350 گرم

شكر                                                 90 گرم

آبلیموی تازه                                       2 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده كرده                        2 قاشق چایخوری

خامه شیرین شده و همزده                  300 گرم

انگور بی‌دانه قرمز                              حدود 450 گرم

ژله آلوورا                                        1 بسته 100 گرمی

آب جوش                                       250 میلی لیتر (1 پیمانه)

آب سرد                                         80 میلی لیتر (یك سوم پیمانه) 

روش تهیه چيز‌ کيك انگور

قالب كمربندی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید. سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا آب پرتقال را در كاسه كوچكی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بن ماری حل كنید. اكنون پنیر خامه‌ای و شكر را اندكی با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس آبلیمو، پوست لیمو و ژلاتین حل شده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك خامه را نیز درون این مایه بریزید و به آرامی هم بزنید. حالا سه چهارم از دانه‌های انگور را از وسط نصف كنید و درون مایه فراهم كرده بریزید. آن‌گاه مایه چیز‌كیك را درون قالب، روی بیسكویت بریزید و رویش را صاف كنید. اینك قالب را در یخچال بگذارید و صبر كنید تا چیز‌كیك، قدری ببندد.

اكنون باقیمانده انگور را به شكل زیبائی روی چیز‌كیك بچینید و ژله حلكرده آلوورا را كم‌كم روی آن بریزید و هربار قالب را در یخچال بگذارید. آن‌گاه چیز‌كیك را یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا چیز‌كیك را به آرامی از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی قرار دهید.

یادآوری: برای تهیه ژله آلوورا، پودر ژله را در كاسه مناسبی بریزید و آب جوش را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. آن‌گاه آب سرد را بیفزائید و هم بزنید. سپس بگذارید محلول ژله كاملا خنك شود و بعد آن را مصرف كنید. 

 

برچسب ها: کیک و شیرینی، مواد لازم چيز‌ کيك انگور، روش تهیه چيز‌ کيك انگور، چيز‌ کيك انگور، چیز کیک تعداد بازديد: 970 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز