افسانه ظروفی
مواد لازم چيز کيك انگور
برای 10-12 نفر
بیسكویت كامل گندم آسیاب كرده 200 گرم
كره آبكرده 90 گرم
آب پرتقال 125 میلی لیتر ( یك دوم پیمانه)
پودر ژلاتین 6 قاشق چایخوری
پنیر خامهای یا ماسكارپونه 350 گرم
شكر 90 گرم
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری
خامه شیرین شده و همزده 300 گرم
انگور بیدانه قرمز حدود 450 گرم
ژله آلوورا 1 بسته 100 گرمی
آب جوش 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
آب سرد 80 میلی لیتر (یك سوم پیمانه)
روش تهیه چيز کيك انگور
قالب كمربندی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید. سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا آب پرتقال را در كاسه كوچكی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بن ماری حل كنید. اكنون پنیر خامهای و شكر را اندكی با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس آبلیمو، پوست لیمو و ژلاتین حل شده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك خامه را نیز درون این مایه بریزید و به آرامی هم بزنید. حالا سه چهارم از دانههای انگور را از وسط نصف كنید و درون مایه فراهم كرده بریزید. آنگاه مایه چیزكیك را درون قالب، روی بیسكویت بریزید و رویش را صاف كنید. اینك قالب را در یخچال بگذارید و صبر كنید تا چیزكیك، قدری ببندد.
اكنون باقیمانده انگور را به شكل زیبائی روی چیزكیك بچینید و ژله حلكرده آلوورا را كمكم روی آن بریزید و هربار قالب را در یخچال بگذارید. آنگاه چیزكیك را یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا چیزكیك را به آرامی از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی قرار دهید.
یادآوری: برای تهیه ژله آلوورا، پودر ژله را در كاسه مناسبی بریزید و آب جوش را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. آنگاه آب سرد را بیفزائید و هم بزنید. سپس بگذارید محلول ژله كاملا خنك شود و بعد آن را مصرف كنید.