مهدیس رحیمیان
مواد لازم پودينگ شكلات و نعنا
برای 2 نفر
شیر 3 پیمانه (750 میلی لیتر)
چای كیسهای با طعم نعنا 2 عدد
شكر 100 گرم
آرد ذرت 40 گرم
نمك یك هشتم قاشق چایخوری
شكلات شیری خرد كرده 60 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
روش تهیه پودينگ شكلات و نعنا
دو پیمانه از شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. آنگاه شیر را از روی حرارت بردارید و چای كیسهای را داخل آن قرار دهید و 10دقیقه كنار بگذارید.
سپس چای كیسهای را از داخل شیر درآورید و باقیمانده شیر را همراه با شكر، آرد ذرت و نمك را به آن بیفزائید و دوباره روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا مایة غلیظی حاصل شود. اكنون پودینگ را از روی حرارت بردارید و شكلات و وانیل را به آن بیفزائید. حالا پودینگ را در ظرف مناسبی بریزید و تا زمان مصرف، در یخچال نگه دارید.