Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 14:31

21
آبان
ساندی توت‌فرنگی و‌ پنير

ساندی توت‌فرنگی و‌ پنير

پوست پرتقال را همراه با آب و 50 گرم از شكر، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت تند بجوشانید.

سعید بابا رحیمی

 

مواد لازم ساندی توت‌فرنگی و‌ پنير

برای 4-6 نفر 

پوست پرتقال خلالی خرد كرده                          از یك پرتقال

آب                                                               2 قاشق سوپخوری

شكر                                                            80 گرم

پنیر خامه‌ای                                                   200 گرم

مخلوط میوه‌های گلسه شده و ریز خرد كرده          50 گرم

آب پرتقال                                                       4-5 قاشق سوپخوری

خامه پرچرب                                                   250 میلی لیتر (1 پیمانه)

اسانس وانیل                                                  1 قاشق چایخوری

عرق بهارنارنج                                                 1 قاشق سوپخوری

 توت فرنگی برای تزئین                                     به میزان لازم

برگ نعنا برای تزتین                                         به میزان لازم 

روش تهیه ساندی توت‌فرنگی و‌ پنير

پوست پرتقال را همراه با آب و 50 گرم از شكر، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت تند بجوشانید و بگذارید شربت آن، غلیظ شود. آن‌گاه پنیر خامه‌ای را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پنیر قدری نرم شود. حالا میوه‌های گلسه شده و آب پرتقال را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مواد مخلوط شوند. سپس خامه را همراه با باقیمانده شكر، نیمی از مربای پوست پرتقال و وانیل، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا قدری از مربای پرتقال را برای آراستن كنار بگذارید و باقیمانده آن را همراه با خامه فرم گرفته، به مخلوط پنیر خامه‌ای افزوده و به آرامی هم بزنید. اكنون عرق بهارنارنج را نیز به دسر بیفزائید و ساندی را در ظرف زیبا و مناسب پذیرائی بریزید. اینك ساندی را به مدت تقریبی 1 ساعت، در یخچال نگه دارید. هنگام پذیرائی، ساندی را با مربای پرتقال، توت فرنگی و برگ نعنا بیارائید.  

 

برچسب ها: دسر، ساندی توت‌فرنگی و‌ پنير، مواد لازم ساندی توت‌فرنگی و‌ پنير، روش تهیه ساندی توت‌فرنگی و‌ پنير، ساندی تعداد بازديد: 885 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز