سعید بابا رحیمی
مواد لازم ساندی توتفرنگی و پنير
برای 4-6 نفر
پوست پرتقال خلالی خرد كرده از یك پرتقال
آب 2 قاشق سوپخوری
شكر 80 گرم
پنیر خامهای 200 گرم
مخلوط میوههای گلسه شده و ریز خرد كرده 50 گرم
آب پرتقال 4-5 قاشق سوپخوری
خامه پرچرب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج 1 قاشق سوپخوری
توت فرنگی برای تزئین به میزان لازم
برگ نعنا برای تزتین به میزان لازم
روش تهیه ساندی توتفرنگی و پنير
پوست پرتقال را همراه با آب و 50 گرم از شكر، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت تند بجوشانید و بگذارید شربت آن، غلیظ شود. آنگاه پنیر خامهای را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پنیر قدری نرم شود. حالا میوههای گلسه شده و آب پرتقال را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مواد مخلوط شوند. سپس خامه را همراه با باقیمانده شكر، نیمی از مربای پوست پرتقال و وانیل، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا قدری از مربای پرتقال را برای آراستن كنار بگذارید و باقیمانده آن را همراه با خامه فرم گرفته، به مخلوط پنیر خامهای افزوده و به آرامی هم بزنید. اكنون عرق بهارنارنج را نیز به دسر بیفزائید و ساندی را در ظرف زیبا و مناسب پذیرائی بریزید. اینك ساندی را به مدت تقریبی 1 ساعت، در یخچال نگه دارید. هنگام پذیرائی، ساندی را با مربای پرتقال، توت فرنگی و برگ نعنا بیارائید.