افسـانه ظروفـی
مواد لازم كيك شكلاتی با توت جنگلی
برای 8-10 نفر
كرهی نرم شده 115 گرم
شكر قهوهای 115 گرم
تخممرغ 2 عدد
خامه صبحانه 150 گرم
آرد 150 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
پودر كاكائو 50 گرم
مواد لازم برای تهیه كرم گاناش
شكلات سیاه خرد كرده 150 گرم
خامهی صبحانه 120 گرم
روش تهیه كيك شكلاتی با توت جنگلی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب میانتهی را به گنجایش 5پیمانه چرب نمائید. كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا سبك و كرم مانند شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و خامه را اضافه كنید. سپس آرد، بیكینگپودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه فراهم كرده بیفزائید. مایه حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40-54 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شود. بعد كرم گاناش را روی كیك بریزید. اكنون كیك را برای پذیرائی روی دیس زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با انگور جنگلی یا میوه دلخواهتان بیارائید.
روش تهیه كرم گاناش: شكلات، و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آبجوش قرار دهید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.
یادآوری: میتوانید كرم گاناش را با شكلات سفید نیز تهیه كنید. در این صورت از 2قاشق سوپخوری كره نیز در كرم گاناش استفاده كنید. همچنین میزان شكلات سفید را تا 250 گرم افزایش دهید.