تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم دسر پنير و خرما
پنیر خامهای 200 گرم
خرمای هسته گرفته و پوره كرده 100 گرم
شیر گرم 90 میلیلیتر (حدود یكسوم پیمانه)
شكر 100 گرم
عرق بهار نارنج 3 قاشق چایخوری
آبلیمو یكدوم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری
آب سرد 2 قاشق سوپخوری
خرما برای تزئین به میزان لازم
عسل برای تزئین 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه دسر پنير و خرما
پنیر خامهای را همراه با خرما در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شیر، شكر، عرق بهارنارنج و آبلیمو را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید. اكنون همهی مواد را با هم مخلوط كنید و مایهی فراهم كرده را در قالبهای چربكردهی دسر به گنجایش 150 میلیلیتر بریزید و دستكم 3ساعت در یخچال نگه دارید. اینك دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و برای پذیرائی با خرما و عسل بیارائید.