Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 14:22

16
شهریور
دسر پنير و خرما

دسر پنير و خرما

پنیر خامه‌ای را همراه با خرما در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم دسر پنير و خرما 

پنیر خامه‌ای            200 گرم

خرمای هسته گرفته و پوره كرده 100 گرم

شیر گرم 90 میلی‌لیتر (حدود یك‌سوم پیمانه)

شكر 100 گرم

عرق بهار نارنج 3 قاشق چایخوری

آبلیمو یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

خرما برای تزئین به میزان لازم

عسل برای تزئین 2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه دسر پنير و خرما 

پنیر خامه‌ای را همراه با خرما در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شیر، شكر، عرق بهارنارنج و آبلیمو را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. اكنون همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و مایه‌ی فراهم كرده را در قالب‌های چربكرده‌ی دسر به گنجایش 150 میلی‌لیتر بریزید و دست‌كم 3ساعت در یخچال نگه دارید. اینك دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و برای پذیرائی با خرما و عسل بیارائید.

 

برچسب ها: دسر، دسر پنير و خرما، روش تهیه دسر، روش تهیه دسر پنير و خرما، مواد لازم دسر پنير و خرما تعداد بازديد: 1005 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز